reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Alka mam ten sam problem bardzo kiepsko znosimy podawanie lekarstw
zawsze czytam z jakim piciem jedzeniem można ewntualnie poprzemycać leki

no a jak nie można to blokujemy nogi ręce otwieramy buźkę i wciskamy...:-(strasznie tego nie lubięale jak trzeba
ogólnie mała nawet jak coś jest dobre to ma uprzedzenia

jednynie wapno bananowe wypija z łyżeczki ale muszę śpiewać

zjedz sobie banana poczuj pyszny ten smak hihi pomaga

Moje dziecko o dziwo mogło by non stop przyjmowac leki :tak: Jak mu daje syrop albo coś innego to mówi "Mamuniu uwielbiam" i cieszy michę :-D:-):-p
On nawet tabletki umie połykać :szok::happy2:

reklama
emamo ale śliczna zimowa fotka Julci

:elvis: :elvis: :elvis: dzięks:-)

Twoja Martynka też jest prześliczna, szczególnie podoba mi się fotka w kapeluszu;-), że o mamie nie wspomnę:tak: Taaaka laska nebeska:shocked2:, to znaczy czerwona;-):-):-D

Pamiętam, że widziałam nowe fotki Otylki, której urosły kucyki vel kitki:cool2::-D,
prześliczną małą Gazelkę to znaczy Jagódkę, zauroczyło mnie to zdjęcie w wanience:tak::tak::tak: (też bym tak chciała:sorry2:)

jak sobie pomyślę o tych cyganichach co się nie myją to ..... dostałam ciarki fujjj
dobrze że nie jestem ginekologiem
zwymiotowałabym na bank

no i chyba po mnie martynia jest taka wrażliwa na nowe smaki i zapachy hihi
kiedyś miałam wypić jakiś kontrast do zrobienia badań i nie dało rady hihih
wszystko im oddałam :-p

Elfik bałwan pierwsza klasa:tak:

u nas troche wczoraj popruszyło a dzisiaj nadal sucho
śniegu ani widu ani słychu:-(

i jakoś tak się wczoraj troszkę świątecznie poczułam
już wiem że wigilię spędzamy po raz pierwszy u nas w domku
i przyjedzie do nas moja siostra ze swoim facetem i córeczką
i na spokojnie w pierwsze święto po śniadanku jedziemy na kaszuby

już się cieszę i powoli zaczynam myśleć o tym co przygotuję i o prezentach tzn częś już kupiłam:-)

witam zguby :-):-):-)
przyłącze sie do zachwytów nad picsami Emamy - CUDOWNE!
i w ogóle super dziewczyny wyglądacie

dla chorowitków duzo zdrowia w tę mroźna pogodę (u nad bioaron C + multisanostol + góra mandynek, tj. mandarynek)

ale mam zaległości ... na BB, w pracy, domu... szkoda gadać :-p

hanti co podajesz przy katarku? to co pisałaś brzmiało jak coś przeciwbólowego i na gorączkę

martynia ma zielony katar i poszła w ruch frida bo jest masakra

kaszelku nie ma no ale siedzimy w domku

Kasiu, podczas ostatniego przeziębienia Julci pediatra kazała nam dawać ibum, który generalnie stosuje sie przy temperaturze dlatego właśnie, że ibum ma też działanie przeciwzapalne. Myślę, że u Was coś przeciwzapalnego też powinno pomóc.

reklama
senkju;-)
Fota była robiona na saniach, pierwszy raz miałam przyjemność wjechać sańmi nad Morskie Oko i zjechać też:-p:-)

pokażesz projekt?:tak:;-)

hehheh, nie oglądałam tego odcinka, ale za to dziś zapisałam na kartce, że potrzebujemy koniecznie multivitamol dla Julci, nowy filtr Britta i pralkę:-p:zawstydzona/y::tak::-D:-D

O ja pitole ale Ci zajebiście z tym Morskim Okiem :-p:-p I pewnie piłas sobie piwko z sokiem :-:)cool2::blink: Ja chce sniegu, Morskiego Oka i piwa z sokiem!!!:sorry2:

Pokazę :cool2:

Do góry