reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej :cool2:

Widzę, że sporą część PL przysypało? U nas jedynie przymrozek, który znacznie utrudnia poranny wyjazd autem. A że łoś schował gdzieś skrobaczkę, musiałam czyścić szyby okładką od płyty:sorry2: I czemu faceci się tak gapią, jak to robię rano? :shocked2::baffled::angry: Nie lubię, jak ktoś się na mnie gapi :sorry2:

Elf, superowe zdjęcie młodej w suwaku :tak: I ma dziecko dobrze z Tobą- lepić w mrozie bałwana, żeby mogła sobie przynajmniej popatrzeć- rozczuliło mnie to :happy2:

Anusia, na ociężałość i złe samopoczucie polecam dietkę. Jedyny minus, że możesz być lekko osłabiona, tym bardziej o tej porze roku. Ja już o 21-szej wymiękam, szczególnie w te dni, kiedy mam aero. Ale warto ;-)

Oliviaa, dzięki za linki :cool2:

Taaa, Antija faktycznie czasem mnie z lekka przeraża :cool2: I właśnie jak sądzicie, czy te odpały, które czasem pokazuje np. prasowanie gaci na prasowalnicy :sorry2:to jej prawdziwe ja czy to tylko zabawny akcent programu?

reklama
Taaa, Antija faktycznie czasem mnie z lekka przeraża :cool2: I właśnie jak sądzicie, czy te odpały, które czasem pokazuje np. prasowanie gaci na prasowalnicy :sorry2:to jej prawdziwe ja czy to tylko zabawny akcent programu?

hehehe mnie rozbroiło, jak myjąc piekarnik jakimś żrącym środkiem założyła sobie zamiast maseczki ochronnej............stringi :cool2::sorry2::sorry2::sorry2:

a ap ropo majtek, ginekolodzy twierdza ze prasowanie majten oddala zakazenia grzybica, wysoka temperatura zabija zarazki..........:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Hej :cool2:

Widzę, że sporą część PL przysypało? U nas jedynie przymrozek, który znacznie utrudnia poranny wyjazd autem. A że łoś schował gdzieś skrobaczkę, musiałam czyścić szyby okładką od płyty:sorry2: I czemu faceci się tak gapią, jak to robię rano? :shocked2::baffled::angry: Nie lubię, jak ktoś się na mnie gapi :sorry2:

Elf, superowe zdjęcie młodej w suwaku :tak: I ma dziecko dobrze z Tobą- lepić w mrozie bałwana, żeby mogła sobie przynajmniej popatrzeć- rozczuliło mnie to :happy2:

Anusia, na ociężałość i złe samopoczucie polecam dietkę. Jedyny minus, że możesz być lekko osłabiona, tym bardziej o tej porze roku. Ja już o 21-szej wymiękam, szczególnie w te dni, kiedy mam aero. Ale warto ;-)

Oliviaa, dzięki za linki :cool2:

Iwon co sie dziwisz ,że faceci sie na Ciebie gapią - mają na co to patrzą :tak:
Dzieki za komplementa fotkowego :elvis:
Co do bałwana - jak go juz ulepiłam to usłyszałam w nagrode: mamusiu kocham cie bajdzio :-) warto było :tak:

Za diete podziwiam, szczególnie o tej porze roku :tak:

a ap ropo majtek, ginekolodzy twierdza ze prasowanie majten oddala zakazenia grzybica, wysoka temperatura zabija zarazki..........:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Moj ginekolog z kolei twierdzi,że nadmierna higiena powoduje to ,ze tak często zapadamy na rozne choroby :szok:
Jako przykład podał mi cyganki ( podobno ma 3 pacjentki)- myją sie raz w tygodniu i nie chorują :szok::szok::szok:

Moj ginekolog z kolei twierdzi,że nadmierna higiena powoduje to ,ze tak często zapadamy na rozne choroby :szok:
Jako przykład podał mi cyganki ( podobno ma 3 pacjentki)- myją sie raz w tygodniu i nie chorują :szok::szok::szok:

fuj........
to z tematu jeszcze podobno na problemy z flora bakteryjna pomagaja irygacje z jogirtu naturalnego.......:sorry2::sorry2::cool2::cool2::cool2::baffled::baffled::baffled::baffled:

Buziaczki dla chorego Michałka i dla wszystkich kichających maluchów :elvis::elvis::elvis:

U nas katar znowu mniejszy ale ja tam sie tym nie ciesze, bo ostatnio prawie bylo juz ok a potem wszystko ruszyło od nowa.
Kaszel nadal jest ale noce juz spokojniejsze :tak:
aaaa i moje dziecko nadal jest motylem :rolleyes::wink:

Dziękujemy!:elvis::elvis: Michaśko stał się kaszlący, i to nieźle, dziś idziemy na kontrole no i się zobaczy....

Jak Nisia????? działa ten drugi antybiotyk? Napiszcie proszę jak Wasze dzieci te leki zjadają? chętnie czy na siłę? U nas tak różnie, ale najczęściej w pozycji zaklinowano - przytrzymano-machająco -wyrywającej :zawstydzona/y:

Cześć

Dziś jestem zombie do kwadratu :baffled::eek::hmm:

Nie ma tej fajnej ikonki - zielonej z potłuczonymi oczami... szkoda, bo świetnie oddałaby mój wygląd i nastrój. Nie wiem jak to zrobie, ale muszę w dzień odespać. Zmykam zatem. Buziaki dla wszystkich chorowitków i miłego dnia :happy2:

reklama
Dziękujemy!:elvis::elvis: Michaśko stał się kaszlący, i to nieźle, dziś idziemy na kontrole no i się zobaczy....

Jak Nisia????? działa ten drugi antybiotyk? Napiszcie proszę jak Wasze dzieci te leki zjadają? chętnie czy na siłę? U nas tak różnie, ale najczęściej w pozycji zaklinowano - przytrzymano-machająco -wyrywającej :zawstydzona/y:
Bidny Michalek :elvis::elvis::elvis:
W sprawie lekow nic nie doradze bo nie mam z tym problemów :no: moje dziecko to namiętny lekoman- mamusiu dobje to było daj jescie, mamusiu nie doble ale tseba tak?
Dzisiaj nadal jest motylem :baffled: niebieskim :baffled:

Do góry