reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a ja mam nadzieję,że zobaczę się z Tą panią jeszcze w błogosławionym stanie........bedę robic wszystko,by się nam udałoEdytko;-):tak::-)
Ja też wierzę , ze się uda.
Wierze?
Nie!!!!
Wiem, że uda sie na 100%, bo jeśli mnie nie złpaie nic to wpadasz do mnie na kawke, a jak mnie złapie to odwiedzisz mnie w spzitalu i już.:tak::tak::tak:
Zrreztą jutro mam ktg, więc ono tez pokaże czy w najbliższym czasie będzie sie coś dziać.:tak:

cześć laseczki :-)
zaglądam na chwilkę z kapuśniaczkami :-p i z ciepła herbatka, ziąb na zewnątrz okropny. Byliśmy z Kubasem chwilkę na spacerze, nawet słoneczko nam zaświeciło :-) chociaż wczoraj u Nas było biało, przez 15 minut :sorry2::sorry2::sorry2:

Martusia kochana strasznie gratuluje posadki, no i nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, oczywiście w pozytywnym znaczeniu. Napisz coś więcej bo ciekawość mnie zżera!

ooo i widze ze hanti sie pojawiła, mam nadzieje ze na dłuzej :cool2::cool2::cool2:

ciekawe jak tam edzia sie miewa w zakopcu............:sorry2::sorry2::confused::confused:

oj ile ja bym teraz dała, zeby gdzies sobie pojechac z tego ochydnego miasta :dry::dry::dry::dry::dry:

Przede wszystkim WIELKIE GRATULACJE DLA MARTUSI!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Napisz koniecznie czy to praca w zawodzie, czy nie, no i w ogóle napisz coś więcej!!!!
Klaudia TEN Mikołaj ma bardzo dobry gust :tak::tak::tak::tak:

Klaudia ja myśle,że TEN Mikołaj ma wyjątkowo dobry gust :tak: koniecznie napisz list :tak:
No to napisałam :-) Wprawdzie nie osobny, ale podpięłam sie do Maćkowego listu :-) Zrobiłam P.S, hihi :-D
Klaudia świetny pomysła z tym listem,tylko ja jak swój osobisty mam przenieść na parapet,gdzieś tam w okolice Lindau;-)
Zawsze możesz wysłaś poleconym ;-):-)

reklama
elfiku kochany buziaki dla Nisi, niech szybko zdrowieje, poczekaj do 9 dnia antybiotyku i jak nic nie będzie sie poprawiać to wtedy trzeba niestety udać sie po kolejny.......ale mam nadzieje, ze tak nie będzie!!!:elvis::elvis::elvis:

Do góry