reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny a ja dostalam ta prace:tak: Jeszcze normlanie nie umiem sie z tego cieszyc, bo jestm taka oszolomiona. Wszelkie formlanosci beda dopiete na ostatni guzik na dniach. W przyszly wtorek lecimy do PL na tydzien a potem wracam i zaczynam pracowac, a Alek do zlobka.

Dziekuje Wszystkim Wam, ktore trzymaly za mnie:elvis::elvis::elvis:

Prosze o rady w sprawie przedszkolo-zlobka. Pewnei dwa pierwsze razy pojde z Alkiem tak na 2 godziny, zeby sie zaklimatyzowal.;-)

Anikaaa u nas sciema tez znaczy taki bajer, ale jak widac nie wszecdzie tak samo:-)

reklama
Martuśka gratulacje, cieszę się razem z Tobą:elvis::elvis::elvis:

Zasypało mnie kobity na maxa:crazy::crazy: w pracy urwanie głowy i wogóle dzień był taki:wściekła/y::wściekła/y: jutro czeka mnie chyba spacer na autobus, bo do autka wolę nie wsiadać, dzisiaj przy moim domku tir w poprzeg drogi blokował ruch przez całe popołudnie, taka zawierucha i ślisko:szok::szok::szok: i zapowiadają tak minimum do poniedziałku:baffled::baffled::baffled: przyszla zima...i cóz pewnie potrwa do kwietnia:dry:

poza tym u nas git...lecę poczytać co tam dzisiaj było na tapecie:happy:

Dziewczyny a ja dostalam ta prace:tak: Jeszcze normlanie nie umiem sie z tego cieszyc, bo jestm taka oszolomiona. Wszelkie formlanosci beda dopiete na ostatni guzik na dniach. W przyszly wtorek lecimy do PL na tydzien a potem wracam i zaczynam pracowac, a Alek do zlobka.

Aaaale super! Gratulacje!!!!

Iwon świetny ten kawałek,bardzo mi się podoba barwa głosu wokalistki,to jest to co lubię

No, barwę ma niezłą :-p Ja też lubię taki brud, piach, pazura w wokalu, zdecydowanie to jest bardziej mój klimat niż np. Gosia Andrzejewicz :sorry2:

na dzis noc mam pewien plan, jak nie zadziała, to ja rezygnuję z tej imprezy :sorry2: nawet za czasów ostrego ząbkowania u Maćka nie było takich jazd...

Trzymam kciukasy za sukces i spokojny sen :-)

Martusia G-R-A-T-U-L-A-C-J-E :-):-):-)

U nas ściema podobnie jak u Anikii- przekręt, nie mówienie wprost, kombinacja :-p Dodam, że bardzo lubię używać tego słowa :-p "Weź nie ściemniaj, taaak" :rofl2:;-)

reklama

Prosze o rady w sprawie przedszkolo-zlobka. Pewnei dwa pierwsze razy pojde z Alkiem tak na 2 godziny, zeby sie zaklimatyzowal.;-)

Anikaaa u nas sciema tez znaczy taki bajer, ale jak widac nie wszecdzie tak samo:-)

Martusiu co prawda ja nie trzymałam kciuków,ale za to teraz cieszę się z TOBĄ...........suuuuper:happy::rofl2:;-):tak:

Do góry