reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć Hanti :) A co u Kredki????

Cześć mamo Julci :)

Cześć Tofinek :)

Uuuuuuu elfik, to nockę miałyście taką sobie....

Klaudia TEN Mikołaj ma bardzo dobry gust :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a syropu z cebuli chyba młodemu nie będę dawać... mi mama kazała to pić.... i szczerze mówiąc.... nie za fajne to było...
(bleh, ohyda i tyle, fuj...:sorry2:)

A my mieliśmy akcę nocną - młody obudził się o 2 z wielkim płaczem, chlusnął wymiotami, temperatura 40 stopni... nawet się nie zastanawiałam - pojechaliśmy do szpitala, dostał paracetamol orsanit i coś tam jeszcze, i o 17 idziemy do naszej lekarki. Ciągle ma wysoką temperaturę więc kicha, a ten orsanit to o kant dupy potłuc - przecież to mi się odruch wymiotny od tego robi, młody łyżeczkę przełknął i na tym się chyba picie tego syfu zakończyło....dobrze że ma apetyt, ładnie pije, wymiotów już nie ma a teraz ładnie śpi dwie godziny więc może nic więcej się z tego nie wykluje...

Iwon super było by miec wydrukowaną i ładnie oprawiona ksiazke pod tytułem-"BB kawałek z życia lipcowek" :tak::tak::tak:

Klaudia ja myśle,że TEN Mikołaj ma wyjątkowo dobry gust :tak: koniecznie napisz list :tak:

Alka zdrówka dla Michałka!!
Weronika kaszle strasznie
Juz boje sie nocy bo jeśl znowu będzie nie przespana w całosci to i ja sie rozłoże,
juz mam początki kataru i boli mnie gardło

u nas za oknem biała piękna zima :-):-):-)
Zaczął padać snieg okolo południa i teraz jest juz pieknie biało :tak::tak::tak:
na termometrze -2 stopnie więc są szanse,że ten biały puch sie utrzyma :-)

hello babulce:-)

Witaj Alko-Ewo u Kredzi jest wszystko juz dobrze,bo ostatnio zaatakował ich dom rota-wirus i Kredzia z Tymim była w szpitalu,czekamy na sygnał,ze można ich odiwedzić
Alka dużo zdrówka dla Michałka:elvis::elvis::elvis:

Tofinek,mamo Julci witajcie kobitki:-)

Elfik kobietko,ale Ci współczuję w październiku miałam zapalenie gardła i Otylka była podziębiona..........myślałam,że sie wykończę..........PRZESYŁAMY WAM MEGA POKŁADY ZDROWIA:tak::elvis::elvis::elvis:

Iwon świetny ten kawałek,bardzo mi się podoba barwa głosu wokalistki,to jest to co lubię

Klaudia świetny pomysła z tym listem,tylko ja jak swój osobisty mam przenieść na parapet,gdzieś tam w okolice Lindau;-)

hej, to ja, Wasz zombie :happy:

na dzis noc mam pewien plan, jak nie zadziała, to ja rezygnuję z tej imprezy :sorry2: nawet za czasów ostrego ząbkowania u Maćka nie było takich jazd...

reklama
miałam jeszcze napisać o zachowaniu Otylci,generalnie jest ona bardzo żywym dzieckiem i do tego sprytnym,potrafi coś podpatrzeć i przy najbliższej okazji wprawadza to w czyn(oczywiście wszystko,co niedozwolone jest dla dwulatki robi,gdy matka nie może na nia spojrzeć),generalnie jest tak,że cały czas muszę ją mieć na oku(dosłownie cały czas),by nie zrobiła sobie krzywdy

pomysłowość mojego dziecka czasem mnie przeraża,czasem śmieszy........kary nie zdają egzaminu,tłumaczenia itp.zabiegi,
często się kończy tak,że ja musze moje dziecko oderwać od tego,co sobie wymyśli,musze ją wtedy nakłonic do czegoś innego,co nie zawsze wychodzi

ogólnie moja Otylcia pyskuje(naśladując brata),buntuje się i piszczy........czasem próbuje ugryź,lub kopnąć.........w takim okresie stanowczo dziecko powinno mieć dwoje rodziców przy sobie

Do góry