reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
dzien dobry
co ja widzę :szok: byłam ostatnia wczoraj i jestem pierwsza dzis????
ale cóż łikend w końcu
ja juz wstałam, łoś mnie obudził bo jechał gdzieś iiiiii obudził mnie bo zrobił kawe i kupił ciastko :baffled: a ja mogłam pospać jeszcze bo Krzysiek wstał dopiero teraz :crazy:

Hejooo i jak witam z rańca.
Kate mój łos tez mnie obudził :baffled: Dzis ostatni dzien jego kursu zeglarskiego (egzamin) i mam labę :-) Nareszcie, bo było cieżko :sorry:

Jak wróci zabieramy sie za porzadki jesienne koło domu. Bedziemy kosic trawe, palic smieci, robic porzadki w ogródku. No i milion rzeczy w domu typu przyczepienie dzieciom żyrandoli :-pi wiele wiele innych.

Niania, na tej foteczce w avatarze wygladasz jak nie Ty:rofl2: Chyba bym Cie nie poznala. Jak taka podlotka. Albo Cie tak ciaza zminia albo to zdjecie jakies inne :-)
A moze to sprawka cremu Olay?????:-p;-)

ta to przez ten krem :rofl2::rofl2::rofl2: :-D:-D:-D
te włosy jakos mnie tak "odmłodziły":sorry::eek: ale spoko , juz zapuszczam:confused2:

i wiecie co ide za tydzien do fryzjera :happy: na kolor rzecz jasna :ninja2::rolleyes:

Niania na kiedy Ty masz termin????? Wogole to jestem ciekawa jak to sie stalo, ze bedziesz miala druga dzidzie, bo nie bylo mnie tu akurat wtedy. Swiadoma decyzja czy jakos mimo zabezpieczenia to sie stalo?? Eeeee chyba nie??

Na 14 kwietnia 2008:zawstydzona/y::huh:Jezu ja jestem w ciazy :szok::szok::szok::oo:Bede miec dwoje dzieci :ninja2::errr::sorry::sorry2:
I w dodatku sama tego chciałam :sorry:A zaszłam w ciazę okładnie w Maksa 2-gie urodziny :rofl2: No i świadomie Martusiu, na córeczkę oczywiscie.
A jest chłopak :sorry::huh:

CZEEESC kobiety
narobiłyście mi ochoty na czytanie spisałam kilka tytułów których nie czytałam i będę poszukiwać w bibliotece :sorry:
muszę poprosić mamę o poszukanie bo u mnie na wsi pewnie tego nie będzie zaintrygowało mnie to nazwisko Arturo Perez-Reverte chyba nic tego gościa nie czytałam :-p a jakoś fajnie brzmi podoba mi sie

no i ja sobie spisałam :tak:zwłaszcza ze od stycznia jestem na zwolnieniu juz do końca ciazy tralalalalalallalalalaaaa

hej :)

Nianiu, mój łoś też dziś wybył :-) Idę z małą na spacer, Macka wysyłam z ciocią na wędrówki.

CZEEESC kobiety
narobiłyście mi ochoty na czytanie spisałam kilka tytułów których nie czytałam i będę poszukiwać w bibliotece :sorry:
muszę poprosić mamę o poszukanie bo u mnie na wsi pewnie tego nie będzie zaintrygowało mnie to nazwisko Arturo Perez-Reverte chyba nic tego gościa nie czytałam :-p a jakoś fajnie brzmi podoba mi sie

W oparciu o Jego książke Polanski nakręcił film. Zaraz napisze jaki, ale niunia woła. Aa - dziewiąte wrota
narazki

Dzień dobry wszystkim zapraszam na kawke....

:rofl2: ja po mleczku , kawy nie piję ze zwgledu na mój stan :-) ale dziekuje bardzo;-)

Młody śpi, ide polezec i popatrzec co tam w naszej kochanej polityce słychac :happy:

Mam dzis wene na urzadzanie. Łos jezscze nie wie co go czeka jak wórci:-p Wymysliłam nnowe łózko do sypialni :ninja2:i zamierzam go dzis przekonac, ze nie bede czekała kolejnych miesiecy az je kupimy :-p:tak::-):cool2:

Chce je UWAGA !!! Jutro :sorry:

dzien dobry
co ja widzę :szok: byłam ostatnia wczoraj i jestem pierwsza dzis????
ale cóż łikend w końcu
ja juz wstałam, łoś mnie obudził bo jechał gdzieś iiiiii obudził mnie bo zrobił kawe i kupił ciastko :baffled: a ja mogłam pospać jeszcze bo Krzysiek wstał dopiero teraz :crazy:
hejo :-)
Kate nawet nie wiesz jak ja bym chciała żeby mnie mój G tak obudził :tak: no ale jeszcze na to troszke poczekam :tak: a i potem wątpie czy doczekam sie kawy i ciastka na dzień dobry :baffled:

Niania to trzymam kciuki za powodzenie Twojego łóżkowego planu :tak:

ja sie dzisiaj wyspałam bo razem z moim cudownym dzieckiem spałysmy do.....9.45 !!! Tra la la la :-):-):-):-)
dzisiaj pieczemy z Nisią muffinki i sprzatamy na strychu :tak:
Musi sie tam znalezc miejsce na wozek i na kilka skrzynek ze szpargałami G a obecnie ledwo udaje mi sie tam drzwi otworzyć :szok: dawno tam nie zagladalismy.
ja sie of kors odpowiednio do tego sprzątania przygotowalam i juz tydzien temu powsadzałam w kontakty raid na pająki, odczekałam tydzien coby wszystkie zdechły i ruszam do akcji :tak::-p:-p

reklama
hejo :-)
Kate nawet nie wiesz jak ja bym chciała żeby mnie mój G tak obudził :tak: no ale jeszcze na to troszke poczekam :tak: a i potem wątpie czy doczekam sie kawy i ciastka na dzień dobry :baffled:
ehh elfiku doczekasz się a mój łoś jest z tego gatunku który nie znosi jak ktoś śpi a on już dawno nie (czyt od np 20 minut) :cool:
hej :)

W oparciu o Jego książke Polanski nakręcił film. Zaraz napisze jaki, ale niunia woła. Aa - dziewiąte wrota
narazki
hmmm to teraz juz muszę znaleźć jakąś jego książkę :tak:
Hejooo i jak witam z rańca.
Kate mój łos tez mnie obudził :baffled: Dzis ostatni dzien jego kursu zeglarskiego (egzamin) i mam labę :-) Nareszcie, bo było cieżko :sorry:
ach te łosie
Nianiu powodzenia w przemebowywaniu
u mnie też już ruch się zaczął przeprowadzkowy :happy:

Do góry