reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Brunetko a "Cien wiatru", wiem, ze Edzia go nie skonczyla, ale czytalam opinie, ze Ksiazka, po ktorej kazda inna to nie ta ;-)
Ja mam kupiony "Cien wiatru" i czekam na chwile kiedy wezme ja do rak i zaczne czytac. Czekam na odpowiedni czas:-p

No i Cooka nie czytalas:-p On pisze thrillery medyczne naprawde super:-p
Do czytania mam jeszcze "Krine chichow" Carola, ale nie wiem o czym to, podobno fajne.
Jak czytalas te moje pozycje to pewnie Paulo Coelho tez czytalas wszystko co?:baffled::-)
No i jeszcze mnie sie podobaly jeszcze dwie ksiazki Ericha Segala "Absolwenci" i "Doktorzy", "Akty wiary" tez sa podobno nie zle (Brat moj czytal, ja nei mialam okazji) tez czytalas?????:-p

Z takich babskich to jeszcze "Anna Karenina" mi sie przypomniala no i niesmiertelne "przeminelo z wiatrem" no ale jak tego nei moglas czytac.
Tak mysle i jeszcze mi sie przypomnialo "Quo vadis" jak nie czytalas to musisz!;-):-)

Ja tak daje przyklady samych takich banalnych tytulow, ale czasem sie zdarzy, ze ktos nie przeczytal np:sorry:

Jejku teraz mi beda ksiazki po kolei do glowy wpadaly:laugh2:
Jak nie czytalas to koniecznie przeczytaj Joanne Harris "Czekolada", badz jakies inne jej kisazki np "Piec cwiartek pomaranczy"

Ok koniec juz nic wiecej nie napisze:ninja2:

1. Brunetko
a "Cien wiatru", wiem, ze Edzia go nie skonczyla, ale czytalam opinie, ze Ksiazka, po ktorej kazda inna to nie ta ;-)
Ja mam kupiony "Cien wiatru" i czekam na chwile kiedy wezme ja do rak i zaczne czytac. Czekam na odpowiedni czas:-p
No i Cooka nie czytalas:-p On pisze thrillery medyczne naprawde super:-p

2. Do czytania mam jeszcze "Krine chichow" Carola, ale nie wiem o czym to, podobno fajne.

3. Jak czytalas te moje pozycje to pewnie Paulo Coelho tez czytalas wszystko co?:baffled::-)

4. No i jeszcze mnie sie podobaly jeszcze dwie ksiazki Ericha Segala "Absolwenci" i "Doktorzy", "Akty wiary" tez sa podobno nie zle (Brat moj czytal, ja nei mialam okazji) tez czytalas?????:-p

Z takich babskich to jeszcze "Anna Karenina" mi sie przypomniala no i niesmiertelne "przeminelo z wiatrem" no ale jak tego nei moglas czytac.
Tak mysle i jeszcze mi sie przypomnialo "Quo vadis" jak nie czytalas to musisz!;-):-)

1. nie zmogłam :zawstydzona/y:, przyznaje się bez bicia, tak samo jak nie zmogłam "Chłopów" i "Krzyżaków":sorry::-p
2. polecam, bardzo fajna, jak większość książek tego autora
3. dla mnie warte uwagi było "11 minut" a już na "Czarownicy z Portobello" poległam na samym końcu
4. hihi, czytałam i mam kilka kolejnych pozycji, które czekają w kolejce, są to wg mnie "szybkoczytające się" książki:tak:

Ok koniec juz nic wiecej nie napisze:ninja2:

ej no weź:szok::-D:-D:-D:-D napisz jeszcze coś, kiedyś:-p:-D:sorry:

wpadam dosłownie na momencik bo mam wiadomość!!
Laurce własnie dzisiaj przebił sie pierwszy ząbek !!! :tak::tak::tak::-)

Fiuuuu fiuuuuuuu- GRATULUJEMY!!!!!:tak::tak::-):-):-) Oby kolejne wychodziły gładko i bezboleśnie:tak::-)

To ile jest u nas ciężarówek? Lilka, Brunetka, Niania, Niesia, Karin i? Klaudia i E-mama ;-)? Kogo pominęłam, proszę się przyznać?

Gazela:sorry: ja to jestem niepewniak póki co:laugh2:

Za tydzień maja wiedzieć :cool2::ninja2: Monitoruję temat :happy::wink::yes::cool2:

:szok::sorry:

reklama
CZEEESC kobiety
narobiłyście mi ochoty na czytanie spisałam kilka tytułów których nie czytałam i będę poszukiwać w bibliotece :sorry:
muszę poprosić mamę o poszukanie bo u mnie na wsi pewnie tego nie będzie zaintrygowało mnie to nazwisko Arturo Perez-Reverte chyba nic tego gościa nie czytałam :-p a jakoś fajnie brzmi podoba mi sie

Do góry