reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Asia jak zwykle śliczna
Laurko - brawo brawo!!!
Emamo - kuruj Julcię, macie miec udany wyjazd
Witaj Mamo_Julii :-) Kolejna :-D:-D:-D
Aniu_80 - trzymaj sie
Gazelko - same pozytywny - nic tylko brac przykład
Klaudia - kciuki trzymam :-)

reklama
Brunecia co u Ciebie?
Poopowiadaj troszkę :-p:-p:-p:-p
Co u mnie , a no jestem w ciązy:szok::-p;-), tak w zasadzie to za trzy tygodnie już nie będe:-p.Jestem wielka jak wieloryb, ale za trzy tygodnie juz nie bede, :-p i tak powaznie to jest mi cięzko, bo brzuch duży, a Mati niestety tego nie rozumie i chce się bawić i tanczyc i ja musze to z nim robić.
Ale za trzy tygodnie zaczną się mi "tance" nocne i to jeszcze z obciążeniem na rękach, wiec nie narzekam:-p.

Ale ale......obiecałam sobie że do tego czasu "na luzaka"przeczytam sobie jakąs ksiązkę, więc pytam co polecacie?
Lubie ksiązki, które pozostawiają silne wrażnie:tak:

I jeszcze mam trzy pralki małych ubranek do uprasowania, a znając mój zapał do prasowania to moze do porodu sie uwine:-p.

A tak nawiasem mówiąc ciekawe jak Lila?Ona ma termin przede mną.

Co u mnie , a no jestem w ciązy:szok::-p;-), tak w zasadzie to za trzy tygodnie już nie będe:-p.Jestem wielka jak wieloryb, ale za trzy tygodnie juz nie bede, :-p i tak powaznie to jest mi cięzko, bo brzuch duży, a Mati niestety tego nie rozumie i chce się bawić i tanczyc i ja musze to z nim robić.
Ale za trzy tygodnie zaczną się mi "tance" nocne i to jeszcze z obciążeniem na rękach, wiec nie narzekam:-p.

sikam ze smiechu :-D:-D:-D:-D

Ty Brunetka wiesz co ? Ja tez :szok::szok::szok::szok::-):-D;-)

Ale ale......obiecałam sobie że do tego czasu "na luzaka"przeczytam sobie jakąs ksiązkę, więc pytam co polecacie?

Manuela Gretkowska "Polka " - :-)R:-)E:-)W:-)E:-)L:-)A:-)C:-)J:-)A:-)!!!

sikam ze smiechu :-D:-D:-D:-D

Ty Brunetka wiesz co ? Ja tez :szok::szok::szok::szok::-):-D;-)

Manuela Gretkowska "Polka " - :-)R:-)E:-)W:-)E:-)L:-)A:-)C:-)J:-)A:-)!!!

O, muszę i ja się zabrać za tą Polkę :) Chociaż to chyba najlepiej czyta się w ciąży, co? Idę pobuszować na Allegro :)

To ile jest u nas ciężarówek? Lilka, Brunetka, Niania, Niesia, Karin i? Klaudia i E-mama ;-)? Kogo pominęłam, proszę się przyznać?

Hello babeczki

Dziękuje,moja mała robi wszystko to co dorośli bo między nimi się wychowuje i z dorosłych bierze przykład,Ona jest malutka waży niecałe 12kg i ma 87cm wzrostu.Dogoniła rówieśników .Musze sie pochwalić,że bardzo wyrażnie mówi ma dobrą pamięć wystarczy,że raz usłyszy wierszyk już klepie go z pamięci...może to zaleta inkubatora,

Czesc mamo Julci. Przeszlas swoje i coreczka tez. Jest sliczniutka i fajnie, ze sie blyszczykuje :-p Bardzo podobaja mi sie dziewczynki klepiace wierszyki wiec moze kiedy nam ja nagrasz i puscisz na forum? :sorry:

hej hej
wrociłam z zakupow
upolowana bluzeczka Atmosphere- 10 zł :) ( pasek, korale i kopertówka z mojej szafy, komponuje sie na jutrzejsze hulanki)
sorki za jakosc fotki :sorry::sorry::sorry::sorry:

Asiu bardzo sexy wygladasz w tym zestawieniu:tak: udanego balowania

Brunetko, ja polecam "Zaklinacza koni" o ile nie czytalas. nie wiem dokladnei o jakie wrazenia Ci chodzi, czy jakies sline mrozace krwe w zylach? Ta ksiazka ma dzialanie terapeutyczne podobno, a ja ja przeczytalam dwa razy.
Z thrillerow baaardzo wciagajacych i trzymajacych w napieciu polecam cos Robina Cooka. Fajna troche mroczna, ale bardzo wymowna ksiazka sa tez "Wichrowe wzgorza", ale moze tez juz czytalas albo ogladalas?
"Samotnosc w sieci" czytalas? Pewnei tak, bo duzo o niej pisalysmy na forum.
Hmmmm co jeszcze z takich inszych? No a "Spoznieni kochankowie" Whatron'a ? Dla mnie to byla bomba :tak:
Bardzo mocne wrazenie wywarla na mnie jeszcze ksiazka pt "Fatalna namietnosc" nie pamietam jednak autora. Ja to sie wogle wczuwam mocno w tresc :-p

Sama ostatnio sie "uduchawiam" i czytam ksiazki religijne. Teraz z teologii duchowosci "Rozwazania o wierze" super pozycja, kazdy kto wierzy powinien przeczytac, napisana prostym zrozumialym jezykiem:tak:

Wpadam się pożegnać na weekend, choć mam nadzieję, że może uda mi się do was zajrzeć :-)

Asia wyglądasz zajebiście :-p Na maksa dobrany do zgrabnej figurki strój i kolor! I popieram Nianię- fryzura była strzałem w dziesiątkę! :tak:

pa pa kobitki :happy:

reklama
Do góry