reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc Babeczki!
U nas słonko piknie świci :-) Ciepełko - normalnie wiosna :-)
Dzieciaczkom w naszym wieku podobno zwieksza sie ilosc kupek smakowych na jezyku i to tez moze byc powodem niejadkowania.
No to nic dziwnego, że im się jeść nie chce. ;-):-) Mi by się tez nie chciało, jak bym miała tyle kupek na języku :-)

A kupy swoje zawsze dokladnei oglada i zazwyczaj wszystkei sa lyby (ryby) a jak jakas wybitnie ogromna sie zdarzy to mowi "Popac jaka duzia, jak oziel" (orzel):eek::-D
To tak jak Maciek. Tylko u nas nie jest oziel tylko zazwyczaj "węż" :-)

No i właśnie przechodzę do sedna:eek: młoda się rozkłada:baffled: Mam nadzieję, że jakoś ją podkuruję do niedzieli bo chyba zaliczę mega dolinę jak będziemy musieli odwołać wyjazd:eek:
Klaudiuś jak tam sytuacja na froncie?:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Buziaczki dla Julki!!!!:elvis::elvis:
A co do sytuacji na froncie. Za tydzień się okaże - narazie unikam piwka i baileysa :-)

Mmmmm jak fajnie mi sie zrobilo
Dzieki kochana :elvis::elvis::elvis:
Fotka z wczoraj (24.10 2007) godzina 19.30 zrobiona dla Tatusia :tak::-)
oto calokształt
i wypoczeta tam nie jestem, bynajmniej :no: ale bardzo sie ciesze,ze tak wyglądam :-p
Śliczne zdjęcie Elfiku. :tak::tak::tak:

.
Cwiczę mięsnie kegla (edzia:happy:) i nadrabiam BB.
Hmmm, ciekawe jaki masz wyraz twarzy?

Dziękuje,moja mała robi wszystko to co dorośli bo między nimi się wychowuje i z dorosłych bierze przykład,Ona jest malutka waży niecałe 12kg i ma 87cm wzrostu.Dogoniła rówieśników .Musze sie pochwalić,że bardzo wyrażnie mówi ma dobrą pamięć wystarczy,że raz usłyszy wierszyk już klepie go z pamięci...może to zaleta inkubatora,

Hello :)

W koncu bylam na spacerku z malutką i czuję się jak nowo narodzona :happy: A teraz mała ma fazę aktywnosci i postanowilam rozpocząć Jej niemowlęca edukację ;-) Leży na brzuchu i ogląda czarne wzorki na białej kartce. Chyba Jej się podoba :-p

U nas slimak :-)

Witaj Mamo Julki! Ale masz ładną córeczkę. Rzeczywiście wygląda powaznie, ja bym Jej dała 3 latka :tak:

Dziękuje,moja mała robi wszystko to co dorośli bo między nimi się wychowuje i z dorosłych bierze przykład,Ona jest malutka waży niecałe 12kg i ma 87cm wzrostu.Dogoniła rówieśników .Musze sie pochwalić,że bardzo wyrażnie mówi ma dobrą pamięć wystarczy,że raz usłyszy wierszyk już klepie go z pamięci...może to zaleta inkubatora,

Hihih, może Jej w inkubatorku puszcali wierszyki, żeby się nie nudziła :rofl2:

Czesc Babeczki!
U nas słonko piknie świci :-) Ciepełko - normalnie wiosna :-)

No to nic dziwnego, że im się jeść nie chce. ;-):-) Mi by się tez nie chciało, jak bym miała tyle kupek na języku :-)

Buziaczki dla Julki!!!!:elvis::elvis:
A co do sytuacji na froncie. Za tydzień się okaże - narazie unikam piwka i baileysa :-)

Śliczne zdjęcie Elfiku. :tak::tak::tak:

Hmmm, ciekawe jaki masz wyraz twarzy?

No to Klaudia trzymamy kciuki :-p:yes::yes::yes:

Jeju ale bym sie napisła piwka albo baileysa :eek::eek::eek::sorry: A ty pij póki mozesz bo bedziesz bardzo bardzo za tym tesknić niebawem :tak::tak::tak:

A podczas ćwiczeń mieśni kegla wygladam tak :ninja2::ninja2::ninja2::wink:

reklama
Do góry