reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Trzymaj sie tam Graszko !!!! i nie poddawaj ;-) DObrze że Kochany Mężul bedzie Ci dostarczał nowinki od nas :-)

reklama
Graszko pozdrawiamy Cię serdecznie i nie daj się chorobie. Dobrze że jesteś pod opieką lekarską to bedziesz sie czuła bezpiecznie.

Graszko, ciesze sie, ze z dzieciatkiem wszystko dobrze. Ty sie kuruj kochana i wracaj na forum.
Dobrze, ze masz kochanego meza, ktory Ci stronki bedzie drukowal :D i ze tak troskiliwie wszystko nam przekazuje :)

Elfiko, no prosze, wozio juz jest i to jaki wypasiony. maluszkowi napewno bedzie sie w nim super spalo :)

Firma sie nazywa BM a wozek Joker, udalo nam sie go kupic w promocji bo sklep nowy otwierali i wszystkie wozki byly o 20% tansze i ten kosztowal 610zl a mial okolo 750zl wiec troszke zaoszczedzone, a upatrzony go mialam juz od kwietnia ;D ;D ;D

Elfiko bardzo ladny wozek,kolorystyka mi sie podoba

wlasnie od 30minut jestem samotna matka.......
podeszlam do Karola pogadac,nie chcial
po raz ktorys powiedzial mi ze mam isc i nie oddzywac sie do niego.......
juz wczesniej o tym myslalam,a przez ostatnie dni to ciagle placze przez niego.....traktuje mnie zupelnie inaczej niz jak kiedys

poszlam do pokoju rozczesiona,wzielam pudeleczko z pierscionkiem zareczynowym i mu polozylam pod nosem
powiedzialam mu ze mialam wiele czasu na przemyslenie..........

matka mnie zabije,ale mam dosc,skoro sie juz teraz nie licze,skoro ze mna mu ciezko porozmawiac kiedy ja chce i to na spokojnie,to nie wiem czy to ma sens.........

nie sadzilam ze do takiej sytuacji kiedykolwiek dojdzie miedzy nami........ :( :(
ide poryczec,czuje sie tak bardzo zle,tak bardzo sama..........

Asiolku z mila chcecia bym wleciala,wzielabym ze soba lody na poprawe humorku :(

No hej Mamusie
Kiepsko sie ostatnio czułam i dopiero dzisiaj sie doczłapałam do komputeka - łapia jakies skurcze, boli miednica - teraz to nawet piety podczas chodzenia bolą - i tak sobie mysle ze ciaza powinna trwać 8 miesiecy bo do tej pory było cudownie a teraz zaczeły sie schodki..
GRASZKO - zdrowiej szybko i wracaj!!!! dobrze że poprosiłas Męża o drukowanie - ja dzisiaj nadrabiałam co napisąlyscie i to musiałam na kilka razy bo nie wysiedze tyle przed kompem zeby wyczytać te setki postó:))
Widziałam ze ktos pytał o masć na brodawki - u nas na szkole rodzenia polecali Purelan firmy Medela - jest na naturalnej lanolinie i nie trzeba go zmywać przed karmieniem ( Bepanthen podobno trzeba), ale podobno jest dosć drogi - ja narazi enie kupowałam wiec ceny nie znam:)

Lilka nie denerwuj sie tak, to sa napewno klopoty przejsciowe i szybko sie wszystko ulozy i lepiej nie podejmuj w zlosci zadnych decyzji bo takie sa najgorsze. Karolowi przejdzie i znowu wszystko bedzie ok, a teraz najlepiej idz spac, jak jutro rano wstaniesz to bedzie juz dobrze, zobaczysz :)

reklama
Liluś!!!
Nie jestes sama - Karol na pewno bardoz Cie kocha tylko macie kiespkie dni - zobaczysz przejdzie - faceci ciąży nie rozumieja a jak sie starają to sie gubią w tym jak osiołki ( Rany zapomniałam że śledzi nas mąż Graszki:))) a i my jestesmy chyba cięższe do zniesienia.
W każdym bądz razie mam nadzieje ze to ogromna burza która szybciutko minie a potem..... tecza.
poza tym nie jestes sama bo masz Dzidziunie i nas:))))
trzymam kciuki i nie poddawajcie sie:)) i nie denerwuj sie bo może Dzidzia nie ma na to ochoty - główka do góry:)

Do góry