reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Frido ja tez w domu sama, tak, ze Lilko, sama nie jestes ;) Maz ciagle w pracy, a ja nawet nie mam polskiej ksiazki jak pozyczyc do czytania, ang juz mam troche dosc.
Dzisiaj dla jakiegos urozmaicenia oprocz sprzatania i innych domowych *******, przygotowalam ciuszki do szpitala dla dziecka.
Asiolku fajnie Ci z tymi filmikami, ja to mam ale Matrixa np ;D Chociaz z milszych to Notting Hill moglabym sobie zaserwowac. Niestety zero bajeczek.

reklama
Facetów chyba trzeba olewać to wtedy się starają. Ja doszłam do takiego wniosku po 9 latach wspólnego życia. Teraz stuknęłao nam 12 o matko ja chyba jakaś masochistka jestem że tylel lat z jednym facetem wytrzymałam. ;D

no u nas też różnie Męzul taki małpiszon jest teraz ....
raz lepiej raz... tak to już jest :-)
Lilka trzymaj się i wypoczywaj :-)
Szkod ze nie mieszkamy w jednym miescie przysłybyście do mnie na ploteczki i filmiki :-) mam czereśnie i winogronka :-)

Martica5 to moze rzeczywiscie dochodzi do niego :) A co do pasow, to ja nadal w samochodzie pozapinana, bo sie jakos bezpieczniej czuje. Wiem tyle tylko, ze u brzuchatek powinna ta jedna czesc byc przesunieta pod brzuszek, tak go podcinac. Ja niestety pamietam smiertelny wypadek mojej wychowaczyni (w 8 mc) jeszcze z podstawowki, gdzie wpadli w poslizg i ich samochod zderzyl sie z ciezarowka. Ona niestety nie byla wowczas przypieta pasami :(

Oj szkoda, ze tak nie mozemy pstryknac palcami i znalezc sie wszystkie w jednym miejscu chociaz na dwie godzinki ;)
Moze kiedys uda nam sie teleportowac ::)

witam mile panie
Ja tez wlasnie zostalam sama bo maz do pracy pojechal,
zaraz bede sprzatac ale najpierw sie tym moim wozkiem wreszcie pochwale

_489494_n.jpg

Tylko tutaj taki ostry ten kolor wyglada a jest bardziej rudy niz pomaranczowy

przekazuje od żony-Z grypy zrobiło się początkowe stadium anginy niestety,podają żonie przez kroplówke jakiś antybiotyk z tym ,że antybiotyk działa powoli ponieważ jest lekki taki musi być ,żeby dziecku nie zaszkodzić...ciśnienie zmalało,ale ledwo co mówi bo gardło ma strasznie podrażnione,dziecko jest już wmiare spokojne i jak narazie nie ma w planach przyjść na świat jeszcze.

reklama
a no i mam polecenie od żony,żeby drukować każdą strone z waszego forum i przynosić jej do czytania,uważajcie na siebie drogie Panie,zwykła grypa jest bardzo grożna...pozdrawiam...

Do góry