reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hmmm Gazelko myśłe co by Ci tutaj doradzic ale sama pamietam,że Weronika miała te same nocne problemy z kupkami :-(
Walczyłysmy czopkami, termometrem, w końcu tym lekarstwem dufalac? czy jakos tak sie nazywał i nic wtedy do konca sie nie sprawdzało.
To moze skoro mala karmisz to powinnas wieczorami jesc lzejsze potrawy i moze jakis sok jabłkowy popijac zeby pokarm pomagal rozluznic kupke? sama nie wiem bo juz kurcze nic nie pamietam :-:)eek:

Zaczynam powoli myśleć o Sab Simplex :zawstydzona/y: Wiem że to za wcześnie, ale może chociaż tak troszeczkę? :sorry:

W dzien mała śpi na brzuchu i może dlatego łatwiej z kupką. W nocy kładę Ją na boku, bo na brzuchu nie mogę przecież tak zostawić bez kontroli. Ale dziś w nocy na chwilę położyłam Jagódkę na brzuszku i ładnie usnęła. Oczywiście po przekręceniu wybudziła się. No i bądź tu mądry...

reklama

Załączniki

• dd_2_10.gif
    dd_2_10.gif
    14,6 KB · Wyświetleń: 47
Część dziewczęta ja tylko na chwilkę bo chciałam pozdrowić was wszystkie ale nie mam nawet czasu czytać postów bo muszę ucekać. Gazelaczku ty jeszcze tutaj :eek: na kiedy masz termin?

:-)

podobno tak tez mozna sie zarazic, tak przeczytalam na jakism forum na temat HPV
musze popytac mojego gina.......
przeczytałam tez ze szczepionka jest dla osob od13 do 26 roku zycia a pozniej to juz wskazania lekarza.
hmmmmmm, 13 to ja już jakiś czas temu skończyłam :sorry::sorry::sorry::sorry:
nie szczepię się, badam regularnie, blizszych kontaktów nie miewam :-p

dziewczyny uciekam.

Trzymajcie za mnie kciuki bo jednak mimo wszystko się denerwuję :-:)baffled:
dzi, dzi będzie dobrze :-):-):-) miłego latania :-p

Dzis bylam pierwszy raz w pracy:happy::-)
Moj Maciejka wyjechal na szkolenie na tydzien, Jasia wczoraj zabrala mi mama, moglam wiec zostawic opiekunke tylko z Piotrkiem aby sie z nim zapoznawala a ja do roboty:-)
Czwartek i piatek tez ide - przez listopad planuje tak dwa razy w tygodniu pojawiac sie w pracy i odgruzowywac:-). Od stycznia wracam na 3/4 - HURRAAAA!
wow matka! nie wiem skad masz tyle zapału do wszystkiego: rodziny, pracy, upiekszania siebie, przeprowadzki :-):-):-) chcę trochę!!!!!!! :-p:-p:-p:-p

Narysuj sobie pionową krechę od Warszawy w dół i poziomą od Krakowa na wschód i mniej więcej na ich przecięciu jest Tarnów :-D Nosidło czeka na Julkę!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
uwielbiam proste rozwiązania i jasne wskazówki :-) Klaudia, napisze do Ciebei priva z prośbą o pomoc z wyprostowaniem mojego życia, ok? ;-):-):sorry::confused2::confused2:

martynia rano po antybiotyku zaczęła wymiotować i znowu gorączka na maksa
mój łosiek spisał się na medal dawno tak mi nie zainponował
odszukał naszą wspaniałą lekarkę która bardzo nam pomogła wyprostować ciągle chorującą martynię
kiedyś Wam pisałam że odeszła do prywatnej przychodni

no i bogu dzięki że tam pojechaliśmy
wizyta trwała godzinę

mała ma zastrzyki
pozmieniała nam leki i jakoś czuję się spokojniejsza

no i chyba jak coś się będzie działo to pojedziemy prywatnie bo na nfz to mi dzieciaka załatwili :wściekła/y:
jezu, najgorsza rzecz na swiecie: chore dziecko :-( Kasiu - duzo sił dla Ciebie i zdrowia dla Martynki :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

Dzień dobry
Co dzisiaj takie pustki??:baffled:
u mnie tydzień narad, raportów i sprawozdań, bólu głowy i innych takich tam... prosze o przyjęcie usprawiedliwienia :sorry:

Co do butów to zapomniałam sie pochwalić
Jak spotkałam sie w sobote z Elen w Gliwicach to kupiłam sobie buty :tak: chciałam takie sportowe kozaki ,żeby fajowo do jeansow pasowały
zaraz wkleje fotki :tak:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nieskromnie dodam, ze zakupy w towarzystwie Elfa to sama przyjemność :sorry:

Część dziewczęta ja tylko na chwilkę bo chciałam pozdrowić was wszystkie ale nie mam nawet czasu czytać postów bo muszę ucekać. Gazelaczku ty jeszcze tutaj :eek: na kiedy masz termin?

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Kochana Karin - dzięki :-D poprawiłaś mi mój jesienno-denno-beznadziejny humor. Proponuję spojrzec w podpis Dorotki ;-);-);-) :-D

babeczki polecam stronke Dla Dzieci - Wydarzenia, Imprezy, Atrakcje, Konkursy dla dzieci - Krak�w, Czas Dzieci
Kuba własnie czeka az wydrukuje sie malowanka z Bobem Budowniczym :-):-)

aaa i specjalnie dla edzi ( zeby dalej szkoliła sie w dziedzinie malowania świnek:sorry:)
Tak, tak fajna ta stronka, ja już ją odkryłam jakiś czas temu i dzięki tem nauczyłam się.. rysować kotki, hihih :-D

:-)

uwielbiam proste rozwiązania i jasne wskazówki :-) Klaudia, napisze do Ciebei priva z prośbą o pomoc z wyprostowaniem mojego życia, ok? ;-):-):sorry::confused2::confused2:

Wal Elenka śmiało. We dwójkę zawsze cos lepiej wymyślić. A tak w ogóle CO SIĘ DZIEJE??? :szok:

Ale jestem zrąbana:baffled: juz nie mam siły pracować dziś a przede mna jezscze tyle spraw :sorry:

I jezscze gg mi padło :confused2:

Gazelka kochana rób jakies notatki z tego co się dzieje:-p

A czy z ta porą nocy i dnia to jakoś się dziecku nie reguluje ? Mój Maks spał w nocy od poczatku, wiec nie miałam z tm jakis jazd, ale przzynam ze w chwili obecnej mnie to przeraża :eek:
Moze trzeba małą budzic w dzien, zeby tyle nie spała ?

Pizza w piekarniku. Maciek cały happy, bo wyrabiał ciasto :-D Kuchnia wygląda jak krajobraz po bitwie, ale co tam. Teraz biega do piekarnika, patrzy w okienko i krzyczy "O jaka piekna pizza!!!!!!" :-D

reklama
czeeesc
popatrzę co napisałyście, ja nic nie piszę bo jestem taka:
:errr:
najchętniej polożyłabym się już teraz spać :eek: ale na razie nic z tego bo jestem sama z małym łosiątkieem a ono na pewno nie pozwoli mi zasnąć :-p

Do góry