reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Aguś wyrazy wspolczucia z powodu smierci Dziadka

Moj Mezulo dziś pojechał do Warszawy w srpawie uczelni i pieniedzy... ech ech :-( i od kiedy mamy problemy to miedzy sobą też sie średnio dogadujemy bo atmosfera napieta :-( i jakiś taki wrednowaty jest... ale ja też jestem ;D czyli w sumie wszystko w normie :-)

Ja dzisiaj znów sama w domku. Już mam czasem dość tego siedzenia jak kołek. Mariusz znów na budowie. Wiem że musi jeździć ale na moją psychikę wpływa to nienajlepiej.

Ja dizś też mam nie najlepszy dzień. Mała sprzeczka z połówką a psuje humor na cały dzień . :mad: :mad: :mad: :mad:Nic tylko siąść i płakać :(
Na rozluźnienie zaczęłam prasowanie i poprasowałam wszytsko co miałam uprane. Zmobilizowało mnie to.

Graszka trzymaj sie , jak tam samopoczucie dziewczyny dzisiaj bo na mazurach taka brzydka pogoda pada i pada właśnie skończyłam robić pierwsze zakupy dla dzidzi przez internet  pościel kocki , takie majtusie na suchą pieluchę ciekawe czy się sprawdzą , wyprawkę no zobaczymy co przyślą, dziewczyny czy was tez bolą kości , bo mnie , miednica w nocy pobolewa ale w poniedziałek idę do lekarza  , no i trzeba wziąść zwolnienie bo wysłano mnie na urlop wypoczynkowy , idę coś zjeść bo jestem jakoś głodna , poszukam w lodówce loda ostatnio stałam sie lodozercą :)

mi dziś wyjątkowo też dokucza miednica:-) swopją drogą śmieszna nazwa miednica:-) miska hahahaha :-) plastikowa w kwiatuszki ;-P

reklama
Do góry