reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Wiatm sie z rana, co by tu jeszcze potem zagladnac.
Sama mysle o Gazelce, wielki dzien dla ich rodzinki. Moze Niania cos nam napisze?

Cześć Martusiu :-) Musze powiedzieć, że zobaczyłam Wasze zdjecie i Alek juz taki duży chłopak!!! :szok::-)
Elen dzieki, Alek faktycznie sie zminia powoli. Jak by nei bylo od naszego spotkania minely juz 3 miesiace :tak:

Cześć :happy:

Martusiu witaj i bywaj częściej :tak:
Nienius dzieki za powitanie :elvis:

Aniu, zdjecie rewelacja i maz jaki przystojniacha. Ale Ci super, ze masz juz ta dwojeczke za soba ;-)
Chlopaki podobne do siebie co? Jak to jest z zachowaniem? Roznia sie charakterkami?

AniaG. ale jesteś chudziutka a przy tym masz ogromny biuścik :-p Fryzurka rewelacja! Jesteś dla mnie przykładem, że i w krótkich włoskach można wyglądać bardzo sexi :cool2:

Ja sie ulatniam narazie. Ide przyszykowac podgrzac obiad, dzisiaj mamy wczesniej troche, bo trafila mi sie fucha pilnowania w poniedzialki coreczki kolezanki. Dzieci sie bawia ladnie razem i Alek ma prawie jak w przedszkolu :-p

Maz juz wrocil z pracy i :szok: wzial sie za odmrazanie zamrazalki.
Trzeba mu strawe przygotowac w podziece :-D
To buzki narazie, :blink:

Asia, śliczne to zdjęcie Kubusia:-). Kurcze, ale masz talencik do robienia fotek:tak:

Myślicie, że Gazelka już po?????????????? Rany, od rana się denerwuję :-)

a dziekuje bardzo, własnie sie ucze obrobki troche i tak sie bawie..........
tylko narazie aparatu brak :dry::dry::dry::dry:

ja tez sie denerwuje, nawet teraz specjalnie wałczyłam komputer żeby zobaczyć czy to juz............

helo

wpadłam zobaczyc czy są jakies wiesci od Gazelki :-)
pewnie juz jest PO :-)
wow....

ech nie moge sie doczekac kiedy i ja sie rozdwoje
wczoraj ostatnie rzeczy dla Hani przygotowałam wiec...czekam :-)

Mili ma opiekunke,bo ja andal niezbyt dobrze sie czuje ..ale jest lepiej

w czwartek w urodzinki ide do spzitala na kontrole i zwiedzanko i...dostajemy klucze do mieszkanka :-):laugh2: nie moge sie doczekac :happy:
wreszcie zaczniemy sie przeprowadzac :happy:

Aniu slicznie wygladasz :-)
Piotrus jaki juz duzy :-) niesamowite,jak te dzieciaczki szybko rosną
no i biuscik faktycznie fajny :cool2:

reklama
Gazela urodziła i własnie karmi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-):-):-):-):-):-):-):-)

Niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-)

Gratulacje Gazelko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Jagódki!!!!!!!!!!!!!!!

Nianiu, wielkie dzięki :-)

Do góry