reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Anitko super że znowu jesteś z anmi uważaj na siebie i zdrówka życzę :-)

ja dziś prawei skończyłam prasowanie... ale dwa ostatnie dni to po kilka godzinek bez przerwy.... jakoś prasowanie mnie uspokaja... ale tylko Dzidziowych ubranek :-)

reklama
A ja wybieram się dziś do lekarza i mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Brzdąc szaleje, kopniaki odczuwam po prawej stronie brzucha i tak się zastanawiam jak jest ułożony. Dwa miesiące temu było ułożenie miednicowe, ale wtedu kopniaczki odczuwałam z lewej strony brzucha ::) ???

Uff jestem po zakupach. Kupiliśmy wózek, pościel (komplet i na zmainę), butelkę do mleka i superaśny kocyk. Także czeka mnie teraz kolejna porcja prania(ale to już jutro) i potem ubiorę sobie łózeczko.
W sumie nie chciałam kupoiwac pościeli z baldachimem, ale w tej hurtowni opłacało się bardziej kupić taki zestaw 6-cio częsciowy, niż osobno częsci. I takim sposoboem mam baldachim,(może go założe, jeszcze pomyśle),ale bezesensu jest to ,że wynika z tego iż chcąc go założyć trzeba będzie dokupić jakiś taki kij z kólkiem. Wiecie coś na ten temat???

Gazelaczku miałaś rację: to pewnie te pyszne truskawki, bo jak narazie cisza....mam nadzieję ,że nie przed burzą ;)
Kurko mój termin kalendarzowy to 8 lipiec, a objawy mam identyczne jak Ty.

Anitko, super ze juz jestes z nami i cale szczescie ze jeszcze w "jednym kawałku"...
... ja wlasnie zamowilam sobie lozeczko w jakims sklepie internetowym radek VII w dodatku znalazlam b. tania oferte, 20 zet taniej niz jakakolwiek oferta na allegro i w dodatku sklep pokrywa koszty przesylki, kupilam tez materacyk i pieluchy tetrowe... w koncu zaczynam kupowac ale chyba nie ma na co czekac ... hihih

witam!
miło że anitka już do nas wróciła :)
ciekawe co tam u graszki  ???
ja zaraz w końcu może się położęi troszkę odpocznę, bo ostatnio jakoś tak nie mogę się zebrać na odpoczynek;)
a co do  oczyszczania... to ja ostatnio chyba po truskawach miałam niezłą rewolucję, ale nie dziwne jak w ciągu może godzinki był koktajl truskawkowy, gniecione z cukrem i śmietanką i skubanie samych truskaweczek, jak głupia jak głupia

Anitko, super, że jesteś w domku :) No to teraz musisz nadrobic zaległosci na forum :) Lepiej weź komputerek do łóżka, bo sporo czasu ci to zajmie :D No i pisz, pisz pisz co tam się działo u ciebie w tym czasie :)

A ja dzisiaj cały dzień śpię :) z niewielkimi przerwami na jedzonko :) a teraz akurat na lodziki :) Normalnie ta pogoda mnie dobija, cały dzień leje :(

Kurde jakos pakowanie tej torby mnie chyba przerasta ;D Takmi sie wydaje, ze zapomne o czyms. Nie za wczesnie w moim przypadku na ta torbe?? :) No i takie rzeczy jak grzebien czy szczoteczka, to dopakuje chyba w ostatnim momemncie. I mam problem z laktatorem, bo musze go wygotowac i nie wiem do czego go zapakuje potem i co taki wygotowany bedzie lezal miesiac? Ale mam problemy :laugh:
No i jeszcze musze chyba zaczac pilnowac zeby szczoteczka naladowana ciagle byla ::)

Na mnie truskawki nie działają wcale. Jem codziennie. Kupiłam dzisaj jabłka i jednego grejfruta bo winogrona były bardzo brzydkie.

Ostatnio coś nie mam apetytu na takie normalne jedzenie. Strasznie mi się chce owoców i jadłabym tonami.
a dzisiaj pozwoliłam sobie na pizze. ::)

reklama
ja właśnie za szofera robiłam, przywiozłam swojego facecika z hali i już go mam. a jeszcze troszkę i już nie wsiądę za kółko, bo brzuchem po kierownicy będę szorowała, a jak odsunę bardziej fotel to nogami nie sięgnę

Do góry