reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no teraz posiedziąłm z bąkami siostry, bo była po mleczko w sklepie i gotowała kaszkę, więc ja poczytałam bajeczki o bobie budowniczym a teraz mykam do mężusia posiedzieć troszkęz nim.
dobranoc dziewczyny. trzymajcie się cieplutko

reklama
Frido, ja mam tak samo, jadlabym tylko same owoce i lekie jarzynowe zupki, na nic "ciezkiego" jakos ochoty nie mam, choc czasem sie zmusze. Ziemnaki mi smakuja bardzo, marchewka, kalafior, brokulki, kapusta kiszona, ogorki kiszone itp. Z czego to moje malenstwo urosnie? ;)

hej dziewczyny
jestem u was pierwszy raz ponieważ właśnie dowiedziałam się że jestem w 34 tyg ciąży a nie jak założył lekarz w 32 tyg więc termin mam na lipca ale nie wiem dokładnie kiedy a wcześniejszy miałam na 5 sierpnia więc coś pod koniec lipca a tak po zatym mam już skurcze i rozwarcie więc moge urodzić jeszcze wcześniej ale zobaczymy Pozdrawiam

Kolorowa kredko, ja wlasnie mialam ostatnio okazje jechac z brzuszkiem za kierownica (normlanie mezu jezdzi) i tak sie fajnie czulam z tym brzuchem na przodzie :laugh: ale masz racje jeszcze troche i nie bedzie co zrobic z brzuszkiem ;) Z drugiej strony jeszcze troche i brzuszka nie bedzie  :)

Witaj domini, zapraszamy do nas, ale uprzedzam, gaduly z nas starszne ;D ;)
Troche sie dziwie, ze termin mialas na sierpien, ja jestem wlasnie w 34 tyg i termin mam na 21 lipiec

Witaj Domi23
Tak jak Martuśka wspomniała gaduły z nas okropne więc musisz śledzić nas na bieżąco bo ja jak opuszczę chociaz jeden dzień to nie mogę później nadrobić ;D ;D

Ja już nie kieruję bo boję się stresować brzusio mi się mieści i jestem przyzwyczajona siedzieć daleko od kierownicy ale po co mam się denerwować. No i poduszki mam z przodu co jest niebezpieczne chyba.

dziewczynki jestem na momęcik....lekarz nie przyjechał bo temperatura przeszła.ale za to ja ze 2 razy wymiotowałam i spałąm wsumie prawie cały dzionek ,no i powiem wam szczezre ,że cały czas jestem śpiąca....Jutro lekarz przyjedzie z wizytą do domu bo stwierdził,że skoro nie wie co mi jest i czy w szystko jest ok to sam woli przyjechać ,a ja mam leżeć....temperatura spadła a to najważniejsze....małą mniej się rusza niż ostatnio,ale chyba jest zmęczona ,a mężulek robi mi co chwilka coś ciepłego do picia....grypa jakaś mnioe dopadła :(

no nic ja się kłąde spowrotem bo mam leżeć...lekarz kazał,a mężulo mnie strasznie pilnuje ;) troche się tylko bije,bo te promieniowanie w dolnej części plecków nadal są...są chwilke potem znikają i znowu się pojawiają...no ale jutro się wszystkiego dowiem...Dobranoc kobitki....trzymajta się ciepło :-*

Graszko trzymaj sie cieplo i niech chorobsko przejdzie jak najszybciej. Wypoczywaj, bo to Ci teraz najbardziej potrzebne. Lekarz niech cie koniecznie zbada, to bedziesz spokojniejsza napewno :)
Dobrze, ze masz meza kolo siebie :)

reklama
Do góry