reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hejooo :cool:
U nas tez ziąb 4 stopnie :sorry::sorry::sorry:
cześć babeczki :cool2::cool2:

zimno.......4 stopnie u Nas

miałam wczoraj ciekawy wieczor, moja "tesciowa" zadzwoniła i powiedziała, ze przychodzi do Nas na noc, właczyłam ekspres szybkosprzatajacy i jakos to było, zreszta lubie babcie mojego dziecka i było naprawde miło :cool::cool::cool::cool:
No ja własnie ostatnio jakos tak mam,ze nie lubie żadnej z babć(???) mojego dziecka :no::no::no:

hej!
a co do imprez to niebawem i ja się bede bawic, pierwszy raz od stu lat bez męza ...czyli ...szykuje się impreza integracyjna w pracy :tak::happy2: a najbardziej mi się podoba to ze mój szef zgodził się podjąc wyzwanie i robimy impreze tematyczną pt "ojciec chrzestny" on w roli ojcia itp...
noi własnie chce wydrukowac pieniądze z jego wizerunkiem...kojarzycie moze w jakim programie sa szblony do drukowania takich "lewych dolarów" ??
ale wam fajnie z ta imprezka!:tak:
wspolczuje anginy:no:
gratuluje mezczyznie!:tak:

jak Was nie ma to ja idę sobie ten.... poskręcać trochę:-p;-):-)
Edytka czys ty fuche zalapala w IPN i skrecasz szafy na tajne akta? ile ty tego jeszcze masz?:confused:;-)

Siema:ninja2::rofl:Chyba znów złapałam faze powrotu na BB:cool:
i to jest droga NiaNiau jedyny i sluszny kierunek!;-):tak:

ja lubię Krysie, mądra kobita oczywiscie jak jest u nas gosciem a nie domownikiem
zadzwoniła, uprzedziła 2 h przed ze przyjdzie :cool2:

a R juz wraca do Nas, a ja z tej radosci zapisałam sie na ponbiedziałek do dentysty........i do kosmetyczki :cool::cool: ( mam mały karnecik i jeszcze jakas znizka mi została na pazury)

Ty to powinnas po tyłach oberwać za to,że u Ciebie to sa tylko "fazy"
Masz tu byc codziennie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-p ale ja potrafie być grożna wrrrrrr

A oto co od rana robi Weronika :cool2:
Nowe słowko JEBDIĄD :-p:-p:-pchyba wiecie co znaczy :tak:

No dobra juz dobra, jestem przeciez prawie codziennie :cool2:;-)

Elf dajno linka to tych literek..Musze mojemu syniowi noumer 1 :-p kupic takie cudo :tak::tak::tak:

reklama
uuuuuuu ale leje, zmokliśmy z Kuba strasznie, portki to mam mokre po kolana :-p:-p

nenius mam nadzieje, ze maszyna sie jakos naprawi!!

gazelka odezwij sie hop hop :cool2::cool2:

elenka a Ty co, nie kawkujesz dzisiaj z BB........:confused::confused::cool2::cool2:

ide po kawke i moze pobuszuje na allegro, dobrze ze tam tak jak w sklepie mozna sobie popatrzec i nic nie kupowac :cool::cool::cool:

Do góry