reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Przede mną 10 dni i w zasadzie nie ma powodu żeby przebiegały inaczej niż dotychczasowe ;-)
:szok::szok::szok: o ja cie krece! Gazelka! jak piszesz ze do 15 to to jeszcze ok, ale jak napisalas, ze masz 10 dni to :szok::szok::szok::szok: wow! tylko 10 dni. przeciez to J U Z!!!!!!:szok::szok::szok: rany rodzina lipcowa sie powieksza! az mnie dreszcz przeszedl!:-):-):-) juz trzymam kciuki!:tak::-)

reklama
powiem Wam że po ponad tygodniowym chorobowym martynia poszła dzisiaj do przedszkola
troszkę się obawiałam płaczu itd...

a moja córcia tak się ucieszyła że zobaczyła dzieci i swoją Panią że nie miała czasu na przebranie bucików

musiałam ją cofnąć do szatni hihih

dziewczyny mam pytanie ile ważą Wasze dzieciaczki
przybierają czy stoją z wagą?
troszkę się zastanawiam czy jest ok bo martynia waży zaledwie 10 kg :confused2:
ja sie nie pochwale ale chyba dziewczyny jakos po bilansach pisaly srednio 12kg na glowe;-)
patrzac na ciebie kasiu to jednak chyba sie nie masz co martwic. sama wygladasz na osobke bardzo drobnej budowy wiec moze Martynka ma taka sama "przypadlosc"?:tak:

hej wieczorowo :-)

Kasiu Milena wazy 11kg ;-)

o wilku mowa :confused2: wlasnie przyszła do mnie na kolana
ide znowu polozyc mała spac :confused2:

oliwia! Zdecydowanie "connected"! :-p:-p:-p
ponawiam pytanie "ale z czym connected?";-)
Lilka! 6 pralek? jak podolasz to bohaterka jestes i kozaczka!:tak::-)
Aga super ze sie odezwalas. wpadnij jeszcze!

a mi kolezanka w ciazy powiedzial ze bedzie miala...synka!:-):-) ja tam sie ciesze, a ona jakos mniej bo byla strasznie na mala Noemi nastawiona od poczatku ciazy. coz zrobic, moze sie jej uda nastepnym razem!:-p

ogolnie dobrych informacji mi przyszlo troszke. okazalo sie ze na swieta bozego narodzenia sie zjezdza do pl wiekszosc znajomych. przyjedzie kolezanka z wloch z mezem i moim chrzesniakiem i zostana na caly miesiac!:-) i inna z mezem ze stanow wpada na 10 dni!:-) plus jeszcze dimitri przyjedzie z katerina i sie wybieraja warszawe zwiedzac:-) tak to mi sie podoba!:tak::-) juz zaczynamy planowac gdzie sie wyrwac na babski wieczor!:-)

Olivia wymiekłam po 3 wyprasowanych pralkach :-p
moj brzuch nie pozwolił na wiecej :happy:

teraz tez daje mi popalic ... chyba pojde zaraz sie połozyc bo mi strasznie twardnieje

No dziewczyny kochane wszytsko wskazuje, ze mieszka we mnie zdrowiutki ....CHŁOPIEC :szok::szok::szok::-)

Na 60-70% pewnosci to chłopunio:cool:
Jestem oszołomiona ....:-p

Ucze sie teraz mówic np"chłopcy obiad!" :szok: " chłopcy chodzcie do domu!":szok:
Co za kosmos!

:happy:

No dziewczyny kochane wszytsko wskazuje, ze mieszka we mnie zdrowiutki ....CHŁOPIEC :szok::szok::szok::-)

Na 60-70% pewnosci to chłopunio:cool:
Jestem oszołomiona ....:-p

Ucze sie teraz mówic np"chłopcy obiad!" :szok: " chłopcy chodzcie do domu!":szok:
Co za kosmos!

:happy:
:-):szok::szok::tak::-):elvis::happy::rofl2::shocked2::cool2::biggrin2::yes::rolleyes2::rofl::-)
to bede pierwsza! GRATULACJE NIANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale fajnie!
hihi! Iwon! to teraz gromkim chorem mozemy obie powiedziec "a nie mowilysmy?":tak: bo chyba glownie nam dwom tak pasowala NiaNia z dwoma chlopakami!

to co teraz? bedzie Bruno?:-) jak maz widzi ta opcje?
jeszcze raz gratulacje!:tak::tak::tak:

reklama
Do góry