elfiko
lipcowe mamy ´05
Obecnie jest chyba dobrzeA powiedz elficzku, jak Weronika reaguje na nieobecność taty? Może o tym pisałaś, ale ja ostatnio nie bardzo w temacie jestem![]()
tzn rozmawiają przez skypa z kamerkami w kazdą sobote i niedziele i w te dni Weronika tate wspomina i czesto o nim mowi ale w pozostałe dni tygodnia skutecznie omija temat taty a zapytana o niego udaje ,ze nie słyszy
Obdarza mnie od czasu wyjazdu G podwójna dawka miłosci - zaczeła mowic do mnie mamusiu a do tej pory to było mamo
Ciągle mnie całuje, przytula sie i mowi mi kocham cie mamusiu ze sto razy dziennie i ogólnie stała sie zaborcza w stosunku do mnie
mam tez problem z zostawianiem jej z kimkolwiek choc na chwile bo ona jakby sie bała,ze ja tez wyjade zaczyna wpadac w histerie i woła cos na ksztat -mamusiu nie zostawiaj Nisi( serce sie kroi)
Od wyjazdu G ciąlge i niezmiennie robi kupe do majtek i czesto zdarza sie jej posikac w nocy pieluszke
To chyba wszystko, wiele jej zachowan sie zmieniło ale trudno mi powiedziec czy to z tego powodu,że tata wyjechał czy po poprostu sie rozwija
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)