Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
Wszystkiego dobrego dla malutkiego Kondradka i świeżo upieczonej mamusi:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześc nebrasko..Cześć laski nebraski wieczorową porą
Sączę sobie białe winko i topię moje smuteczki
Elfik jak tam nastroje przedmężusiowe?Szczęśliwa, prawda?
Muszę Ci powiedzieć, że bardzo ucieszyłam się, kiedy zobaczyłam Twój nowy suwaczek. Poprzedni nie bardzo mi się podobał
"Weronika za....dni uściska tatusia" jest zdecydowanie lepsze od " minęło...dni odkąd tatusia nie ma z nami". Tamto jakoś tak ponuro i źle mi się kojarzyło
![]()
No tak masz w sumie racjeElf, no wiem, trzy miechy, to dużo. Ale z drugiej strony, chyba najwazniejsze, że znasz termin, prawda? Zabrzmi banalnie, ale te 12 tygodni minie, jak z bicza trzasnąłPoza tym, zazdroszczę Ci troszkę tej nutki oczekiwania, tej tęsknoty, która sprawi, że znowu zapragniecie siebie jak nastolatki
;-) Trzymam kciuki
![]()