reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dzien dobry - my po wizycie lekarskiej - dzieci sa lekko przeziebione - wiec wszystko gra:-)
Mamy juz wynik z posiewu - nie ma nic niepokojacego u Piotrusia - czyzby jedank laktoza????:confused:. W poniedzialek ide do lekarza i sie dowiem co i jak:-)

reklama
Dzien dobry - my po wizycie lekarskiej - dzieci sa lekko przeziebione - wiec wszystko gra:-)
Mamy juz wynik z posiewu - nie ma nic niepokojacego u Piotrusia - czyzby jedank laktoza????:confused:. W poniedzialek ide do lekarza i sie dowiem co i jak:-)

to super, że wysik posiewu prawidłowy :happy:

czyli co? nie bedzie nabiału dla mamusi? ojoj

Cześć dziewczyny.
A mnie było dzisiaj rano koszmarnie niedobrze:eek: Ledwo dojechałam do pracy. Właściwie byłam bliska zatrzymania się środku drogi i udania się biegiem w najbliższe krzaki:baffled::baffled::baffled:.
Każda ciąża inna. Z Jagodą nie miałam mdłości ani razu a teraz miewam a dzisiejsze były dla mnie najgorsze.
No ale zejdźmy z niemiłego tematu.
Czy w waszej okolicy rośnie jarzębina?:confused: Obiecałam Jagusi korale z jarzębiny ale nie dośś, że nigdzie nie mogę znaleźć drzewek to nawet jak poprosiłam koleżankę z pracy żeby sie rozejrzała w swojej okolicy to nawet jak znalazła drzewko to już nie było śladu po jarzębinie:confused::dry:.Zaraza jakaś czy co:confused:
jarzebina? tak widzialam kilka minut temu na drzewie przy ulicy:tak::tak: nawet sie spojrzalam ze to takie ma ladne koorki tylko zdjecie zrobic:tak: nazbierac ci? ile chcesz jedna reklamowke, dwie? gdzie ci podrzucic?(jak dobrze pamietam to ty Karin tez gdzies z warszawy jestes albo okolicy?:confused:) dla mnie zaden problem:tak::-)

ciesze sie Aniu ze sytuacja sie troszke klaruje z Piotrusiem:tak:
Elfik ty jak tam z Weronika? reszta chorych sie trzyma czy juz wymiekla?:sorry2:
Elen jak dobrze pamietam to szukalas mieszkania juz wczesniej, to ci doszla nowa motywacja:sorry2: wspolczuje.

aaa i kupilam bielizne!:-) tylko zadna z tych:-D cos mi sie pomieszalo ze w reducie maja intimissimi i tam pojechalam. nie maja takiego sklepu, wiec zaliczylam atlantic i h&m.:zawstydzona/y:

Aniu, cieszę się że wyniki są dobre. I powodzenia w dalszym śledztwie. Pamiętam jakie to upiorne doszukiwać się przyczyn problemów u dziecka...

Laski potrzebuje namiaru na pensjonat/hotel z Zakopanym, gdzies w centrum (zeby nie było za daleko). To co wazne to zeby było jakieś Spa czy cuś, no coś co da mi jakaś rozrywkę kiedy łoś pojdzie jeździć na desce :-) No i cenowo jakies w miarę bo jedno super juz znalazłam ale 4 ty za weekend za osobę:szok::sorry2:

Laski potrzebuje namiaru na pensjonat/hotel z Zakopanym, gdzies w centrum (zeby nie było za daleko). To co wazne to zeby było jakieś Spa czy cuś, no coś co da mi jakaś rozrywkę kiedy łoś pojdzie jeździć na desce :-) No i cenowo jakies w miarę bo jedno super juz znalazłam ale 4 ty za weekend za osobę:szok::sorry2:

ja niestety nie znam :no:

też szukam, ale czegoś zdecydowanie mniej ekskluzywnego:sorry2: i to na początek listopada (jak zwykle:-p:zawstydzona/y:)

super jest hotel Belvedere, 3 min od Krupówek na nogach, ale jest dość drogi
ja zwykle biorę jakiś pensjonat obok tego hotelu, jest ich bardzo dużo
a do Belvedere'a chodzę na basen
z tego co wiem to jest tam Spa

reklama
Do góry