reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
szi dont lajk, szi dont lajk, szi dont laaaaaaaaaajk kokejn.... lalalalaaalalalalaaa

tak sobie nucę, bo od rana mam nerwa :angry:
wczoraj do 1 (czyli do dziś) próbowaliśmy rozliczyć ciepło za 2006r. w naszej wspólnocie :angry::angry::angry: i nie rozliczyliśmy bo sie N-I-E-D-A :angry::angry::angry::angry: no nie sposób dojść do tego kto ile ma zapłacić :no:
a w tajemnicy wam powiem, ze po rozliczeniu 2006roku czeka nas rozliczanie 2005 :cool2:
i jeszcze wam powiem, ze jak tego nie rozliczymy to nie będziemy mieć ciepła w tym roku :eek::eek::eek:

z czego prosty wniosek: WYPROWADZAM SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale jaja. jakis gosciu do mnie pisze od kilku dni na flickr.com(na tym formum ze zdjeciami) ale sam zadnej fotografi nie ma i nic o nim nie mozna sie dowiedziec bo po francusku cos naskrobal w profilu. wiec go wczoraj przycisnelam co on i kto on i prosze:
Hi Hagne
Hagne is your name?
I updated to my profile.
I live between Morocco and France, I am Moroccan, I am 33 years old and I adore the photograph, it is a passion for me.
I seek models...
Are you Polish?

powalil mnie tekst o modelkach:szok::-D jakis sutener czy co?:confused::sorry2:

poza tym mam kawę, niewyspane ale nie-chore dziecko w "talosi" i zanim pójdę na ścięcie do Zamawiającego szukam kolorowanek z Myszką Elmexu ;-)

Elf - i jak????????????? no, no, no????????? zdrowa?????

Anetko, zdróweczka zycze:elvis::elvis:
mna trzęsie cały czas, własnie pije goracą herbatkę z cytrynka i łykam jakies tableciska:eek:

dzięki i wzajemnie :elvis::elvis::elvis:

NiaNia i Nenius jak dzisiaj babeczki? metody naturalne/tabletki dzialaja?

Dzięki za pamięć :elvis:. Myślę, że działają. Gorączki zdaje się już nie mam choc nadal dwie wielkie gule zamist migdałków w gardle zostały :baffled: + troche kaszlu + wczoraj potwornie zapchane zatoki (dzisiaj o dziwo kataru brak, a z zatokami dużo lepiej). A jak u Ciebie?

hejooo
Witam z kawą i śniadaniem :-)
Oliviaa nr 2 :tak:

hejooo, no ja też zawsze mówiłam, że 2 - taki subtelniejszy jest :-D (chociaż nie mówię wcale, że z 1 coś nie tak)

U nas dziś znowu pikne słonecko :-)
Idziemy z młodym zbierać kasztany :-) Wczoraj przed zaśnięciem mu obiecałam, dziś ledwo się obudził to krzyczał z łóżeczka "Mamuś, Maciuś jus chce iść na pjac zabaw.":-)
Miłego kawkowania!!!

Cześć dziewczyny.
A mnie było dzisiaj rano koszmarnie niedobrze:eek: Ledwo dojechałam do pracy. Właściwie byłam bliska zatrzymania się środku drogi i udania się biegiem w najbliższe krzaki:baffled::baffled::baffled:.
Każda ciąża inna. Z Jagodą nie miałam mdłości ani razu a teraz miewam a dzisiejsze były dla mnie najgorsze.
No ale zejdźmy z niemiłego tematu.
Czy w waszej okolicy rośnie jarzębina?:confused: Obiecałam Jagusi korale z jarzębiny ale nie dośś, że nigdzie nie mogę znaleźć drzewek to nawet jak poprosiłam koleżankę z pracy żeby sie rozejrzała w swojej okolicy to nawet jak znalazła drzewko to już nie było śladu po jarzębinie:confused::dry:.Zaraza jakaś czy co:confused:

reklama
Cześć dziewczyny.
A mnie było dzisiaj rano koszmarnie niedobrze:eek: Ledwo dojechałam do pracy. Właściwie byłam bliska zatrzymania się środku drogi i udania się biegiem w najbliższe krzaki:baffled::baffled::baffled:.
Każda ciąża inna. Z Jagodą nie miałam mdłości ani razu a teraz miewam a dzisiejsze były dla mnie najgorsze.
No ale zejdźmy z niemiłego tematu.
Czy w waszej okolicy rośnie jarzębina?:confused: Obiecałam Jagusi korale z jarzębiny ale nie dośś, że nigdzie nie mogę znaleźć drzewek to nawet jak poprosiłam koleżankę z pracy żeby sie rozejrzała w swojej okolicy to nawet jak znalazła drzewko to już nie było śladu po jarzębinie:confused::dry:.Zaraza jakaś czy co:confused:

biedaku :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

jarzębina? Zdaje się, że z tydzień temu widziałam :tak:

Do góry