reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

helo :-)

witam po weekendowo, wczoraj nie mialam czasu bo duzo zalatwialismy na miescie (urzedowe sprawy)
Pani w UDI mnie zmartwiła bo powiedziala ze nawet 3 miechy sie czeka na decyzje(pozwolenie) :dull: spytalismy sie jej czy moj stan nie mogłby przyspieszyc sprawy...Pani mnie uspokoiła,bo powiedziala ze jak dokumenty na pozwolenie sa złozone to jakby mam juz pozwolenie na pobyt tutaj
ciekawe jak w szpitalu wiec to bedzie...

no i wczoraj dowiedzialam sie ze tutaj w 37tc. jest obowiazek przyjsc zwiedzic szpital :-p
fajnie bo i tak mialam w planach pojsc i dowiedziec sie co i jak mam ze soba brac do szpitala
dowiedzialam sie ze jesli sie przeprowadze to bede podlegac pod inny spzital, ktory cieszy sie lepszą sławą :happy:

no i co jeszcze?? Hania tak mi uciska w dół,ze wczoraj nie mogłam chodzic prawie....wiec musze w sumie teraz duzo lezec:dull: zeby mała jak najdłuzej posiedziała w brzuszku
jednego dnia mialam skurcze i szło mi na krzyzowe bole.....nawet Karol mowi ze czuje ze tym razem porod nastąpi szybciej,ze bedzie inaczej niz z Milenką (Mila raczyła sie urodzic przy 4 wywołance :-p )
takze troche sie stresuje...bo jak chce chodzic to brzuch neizle w dół mi ciągnie

dziewczyny dziekuje za wszystkie gratulacje odnosnie znalezienia mieszkania :happy:
mieszkanie ma tylko jedne ''ale'' jak dla mnie, nie jest takie słoneczne, ale nie mozna miec wszystkiego :happy:
pojedziemy kiedys do Ikei i sie lampy podokupuje :-p:-p:-p

mam nadzieje ze po weekendzie nasze choruszki juz lepiej sie czuja:-)
ja ciagle na tym samym etapie,ze gardło pobolewa,nic lepiej nic gorzej

ok lece mieszkanko ogarnąć bo Milena przed chwilą ładny syf zrobiła
paa:-)

reklama
czesc babeczki!
od razu z tego co pamietam:
Nenius trzymaj sie i nie dawaj!:tak:
Lilka gratuluje mieszkanka!(widze ze ty tesz masz jazde zeby mieszkanie bylo sloneczne;-))
Klaudia no niezle zescie poszaleli w weekend!:-)
Anika, trzymam kciuki! walcz kobieto walcz!:tak:
Elfik bidulu kuruj sie szybko!
reszty jeszcze nie doczytalam.

a z innej beczki. rozterki typowo kobiece:blink: ktory komplet bielizny kupic?

ch11tx1.jpg

czy
ch135cy8.jpg
:rolleyes2:

dodam ze oba komplety sa w wersjach i bialych i czarnych. oraz oba jako push up i na fiszbinach. i co laski, bo ja jestem w kropce:blink:

My już po spacerku. Super pogoda!!!! Aż się nie chciało do domu wracać.

a z innej beczki. rozterki typowo kobiece:blink: ktory komplet bielizny kupic?

ch11tx1.jpg

czy
ch135cy8.jpg
:rolleyes2:

dodam ze oba komplety sa w wersjach i bialych i czarnych. oraz oba jako push up i na fiszbinach. i co laski, bo ja jestem w kropce:blink:

Gdybym kupowała dla siebie, to wybrałabym drugi, ale mój mąż napewno wybrałby ten pierwszy.:-)
Ja bym jeszcze chętnie ten biuścik dokupiła w komplecie :) Ale ty Olivia nie musisz sie tym przejmować :-)

Olivka tak tak...kocham słoneczne meiszkania
zawsze w takich mieszkałam i teraz ta ''norka'' troche mnie przeraza ...no ale coz

a co do bielizny to ja ci powiem tak
ze na gorące noce i z przeznaczeniem wiadomo jakim :cool: nr 1

ale na codzien, ja osobiscie gustuje w nr 2 :happy:

Wodniczki są fajne, 5 lat mieszkałam z taką jedną w akademiku i później była moją świadkową na naszym ślubie. Super ciepła i wrażliwa kobitka.
A chłopy wodniki też są fajne, np. mój szwagier:-p, już ze 25 lat z moją siostrą wytrzymał, a to uwierzcie mi, nie lada osiągnięcie:shocked2::shocked2::-p:-p:-p

no oby, bo wiesz, jak z tą psychopatką astrologiczną wyjechałaś to się trochę przestraszyłam:-p:-p;-), w końcu tu małe dzieci są:-p:-p:-p:laugh2:
juz spokojnie, spokojnie to tak w przenosni:tak:. mialam na mysli ze potrafi byc w nas ogromna sprzecznosc.
a i tak nie ma co ludzi brac na "znaki" i analizowac od tej strony. moj ojciec to skorpion, tak samo jak dwoch moich bylych i moja kolezanka. tata jest osoba ogromnie odpowiedzialna, zapobiegliwa, z poczuciem obowiazku itp. moi byli urodzili sie tego samego dnia(widac przejscia z pierwszym jakos mi nie daly do myslenia:-Di sie wpakowalam w drugiego;-)) a roznic bylo miedzy nimi naprawde duzo. zupelnie inne podejscie do wszystkiego. jeden sie cechowal olewactwem a drugi, podobnie jak moj ojciec odpowiedzialnoscia. a kolezanka jest jeszcze innym przypadkiem- ona jest przebrzydla skorpionica, manipulatorka i osoba zawistna. moral z tego taki ze nic ich w sumie nie laczy oprocz tego ze sie urodzili kolejno 11, 13, 18 listopada:crazy:

Swoja droga Elen Tobie tez sie kocówa nalezy za przepis na to ciasto. Ja je pieke co tydzień prawie i zawsze duuuuużą ilośc zjadam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na kogoś trzeba swoje łakomsttwo zrzucac więc padło na Ciebie :-p bo przepis podałas ;-):-p:cool:
dlatego ja dziewczyny trzymam sie dzielnie i nie zagladam na watek z przepisami:tak:a nuz mnie cos podkusi i wtedy bedzie lipa bo ja jestem straszny lakomczuszek(mam to po tatusiu, jego chyba nikt nie przebije! potrafi ogladac film i podchodzic do brytwanki z ciastem, kroic sobie kawaleczek centymetr na dwa i wracac do ogladania. tylko ze to tak trwa i trwa ze zwykle zjadapol formy!:-D)

Dla wszystkich którzy chorują, chorowali lub zamierzają chorować - na pocieszenie przesyłam filmik:

filmik

uwaga - niektórzy mówią, że tam są zboczone rzeczy, więc jak ktoś nie lubi, to niech nie zagląda :-p:rofl2::ninja2::huh:

Olivia, zbyt trudny wybór zapodałaś. Musisz kupić oba komplety bielizny. A każdy przeznaczyć do zastosowania zgodnie z instrukcją Lilki :tak:

Ja bym jeszcze chętnie ten biuścik dokupiła w komplecie :) Ale ty Olivia nie musisz sie tym przejmować :-)
a ze tak zapytam Klaudia a jaki ty nosisz rozmiar stanika?

Olivka tak tak...kocham słoneczne meiszkania
zawsze w takich mieszkałam i teraz ta ''norka'' troche mnie przeraza ...no ale coz
dla mnie to jest jakis "mus" zeby mieszkanie bylo sloneczne! moja kolezanka np ma "zajebca" na punkcie tarasow wiec kupili mieszkanie 54m kw, czyliprawie ze dziuple. ale taras maja tak wypasiony ze mozna spokojnie dwa kolejne pokoje w nim urzadzic! taras super, widok tez ale ja jakos w tym ich mieszkaniu nie moge. ciagle mi zimno. sloneczko jest tylko w lazience i na polowie tarasu do okolo 9.30 rano:baffled:

reklama
Do góry