reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

W W-wie też słoneczko. A ja dziś mam dużo planów. Znów ogarnia mnie przedporodowa mobilizacja :)

Mam pytanko - czy prałyście kiedyś obicia z foteli IKEA? Klaudia, skoro jesteś to może Ty masz doświadczenie w tym zakresie? nie chcialabym zmechacić materiału ani skurczyć...

reklama
Trzecia :tak:

U nas też piękne sloneczko i co z tego skoro Weronika juz zdrowieje i mamy pozwolenie za spacery a ja niestety mam ich zakaz z powodu anginy ropnej ,ktorą mam i ktora mi E_mama wykrakała :eek:
Co to za dziwne grzanki mam przy odpowiedziach? Do niczego nie pasują :no:

Mam pytanko - czy prałyście kiedyś obicia z foteli IKEA? Klaudia, skoro jesteś to może Ty masz doświadczenie w tym zakresie? nie chcialabym zmechacić materiału ani skurczyć...
Ja prałam juz chyba 3 razy obicie tego fotela, który jest u Maciusia. Nic się nie stało. Prałam w temp. 40 stopni. Super się wyprało, tylko potem jest trudno włożyć tę gabkę spowrotem do środka. Potrzeba dwóch osób :-) Ale możesz śmiało prać :tak:

Ja prałam juz chyba 3 razy obicie tego fotela, który jest u Maciusia. Nic się nie stało. Prałam w temp. 40 stopni. Super się wyprało, tylko potem jest trudno włożyć tę gabkę spowrotem do środka. Potrzeba dwóch osób :-) Ale możesz śmiało prać :tak:

No i wszystko jasne, hihih
dzięki Klaudia

idę wykorzystać mój entuzjazm do pracy ;-):-)

Są nowe fotki w galerii Ani G. :tak:
Aniu Twoje chłopaki jak zwykle super sie prezentują i nawet Ty jesteś na jednym zdjęciu ,uśmiechnięta, wpatrzona w Piotrusia - sumer mama :tak:.
Fajna z Was rodzinka :tak::tak::tak:

Biedny Elfik :elvis::elvis: Jak na złość, jak jest taka pogoda. Kuruj się słonko.

Ale czy ta choroba ci aby nie zaszkodziła??? Jakie grzanki???????? :-):-):-):-)

Cześć :-)
Ewuś-anginuś - siedź w domu i sie kuruj :tak::tak::tak::tak: a Emamie za krakanie jakąś kocówe urzadzimy :-p:cool::cool::cool::cool:

ja też prałam, wielokrotnie, w 60 st. i nic sie nie stało. mam tylko dwa problemy: naciąganie na meble a w cześniej nie lada problem z wyprasowaniem :sorry::sorry::sorry:

lece do galerii :-)

reklama
no dobra pozwole sobie na coś czego juz dawno nie praktykuje- wypije z Wami kawe :tak::tak::tak:(mam tez ciasto marchewkowe)
Swoja droga Elen Tobie tez sie kocówa nalezy za przepis na to ciasto. Ja je pieke co tydzień prawie i zawsze duuuuużą ilośc zjadam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na kogoś trzeba swoje łakomsttwo zrzucac więc padło na Ciebie :-p bo przepis podałas ;-):-p:cool:

Do góry