reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Jeszcze z okazji tematyki zdrowotnej dodam,ze moje dziecko jest lekomanem :szok::szok::szok:
Augmentin, pyrosal,nurofen,claritine... cokolwiek jej podam zjada ze smakiem i mówi mmm mamusia dobly sijopek , daj jeście :tak::-p:-p:-p
poproszę tę małą, aby nauczyla moje dziecko takiech odpowiedzi :sorry2:
albo mame tej lekomanki :-p o odpowiednie przeszkolenie :-D

w sypialni mam najzimniej- 20 stopni
:-:)-:)-:)-:)ninja:

reklama
Jeszcze z okazji tematyki zdrowotnej dodam,ze moje dziecko jest lekomanem :szok::szok::szok:
Augmentin, pyrosal,nurofen,claritine... cokolwiek jej podam zjada ze smakiem i mówi mmm mamusia dobly sijopek , daj jeście :tak::-p:-p:-p

ja też tak chcę!!!!!!!!!!!

hahah - tak przy okazji postu Agi przypomniało mi sie (juz dawno miałam napisać ale za każdym razem zapominałam o tym!), ze w naszym bloku mieszkają grecy, którzy pracują przy rewitalizacji gliwickiej kopalni. i powiem wam tyle - większych podrywaczy w życiu nie spotkałam :tak::tak::tak::tak: a ta moja mała pannica łasa na komplementy uśmiecha sie do każdego :wściekła/y::sorry2::confused::eek: no i wczoraj dokładnie to samo - on cos tam do niej po swojemu a Julka "Julisia ladna dziecinka, nie?" :-p:szok::szok::szok::shocked2::-p:szok::szok::szok::sorry2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D, no bo to przecież najszczersza prawda :tak:

nie martw sie Elfik. jak juz kiedys wspo0minalam jak do dziesiatego roku zycia bylam non stop chora! do lekarza mowilam "wujku" a leki polykalam jak dropsy a kulawa teraz nie jestem. Weronika tez na ludzi wyjdzie:tak::-D

hahah - tak przy okazji postu Agi przypomniało mi sie (juz dawno miałam napisać ale za każdym razem zapominałam o tym!), ze w naszym bloku mieszkają grecy, którzy pracują przy rewitalizacji gliwickiej kopalni. i powiem wam tyle - większych podrywaczy w życiu nie spotkałam :tak::tak::tak::tak: a ta moja mała pannica łasa na komplementy uśmiecha sie do każdego :wściekła/y::sorry2::confused::eek: no i wczoraj dokładnie to samo - on cos tam do niej po swojemu a Julka "Julisia ladna dziecinka, nie?" :-p:szok::szok::szok::shocked2::-p:szok::szok::szok::sorry2:
:-D:-D:-D Elen chyba zrobie sobie wycieczke krajoznawcza do gliwic!;-) Julcia dobrze gada! widac ze swoja wartosc zna i tak trzymac;-):tak: naucz mala "kalimera, ti kanis?" niech nastepnym razem panom wywali na powitanie to zobaczysz jaki bedzie wybuch radosci na ich buzkach:tak::tak:Elen przyznaj sie a tobie co tam slodza?;-)

Joasia, co tam kombinujesz pocichutku? odbior!

Poważne macie az tak zimno w domkach?
My w sumie tez jeszcze nie grzejemy, raz tylko rozpalilismy próbnie kiedy było tak zimno kilka dni pod rząd
a teraz nie grzejemy a w domu mam 24 stopnie wiec chyba nie jest zle co?
w sypialni mam najzimniej- 20 stopni

W ciągu dnia jest jeszcze jako tako, bo jest całkiem ciepło na dworze. ciągle się coś robi, piecze, gotuje itp. Ale wieczorem, w nocy i nad ranem jest tragicznie :no: Brrr..

wow! wlasnie dostalam maila od kolegi z krety ze zdjeciami z jego slubu! jak dla mnie bomba. fajnie go zobaczyc takiego szczesliwego z inna. bidak przez trzy lata byl nieszczesliwie we mnie zakochany a ja wredna go nie chcialam:sorry2:
http://img519.imageshack.us/img519/4084/dsf1580em5.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/7875/dsf1625ye3.jpg
http://img519.imageshack.us/img519/5043/dsf1661qe8.jpg

ja nie wiem co oni z tymi rozowymi koszulami. jakas plaga normalnie. mysla ze to tak super wyglada. a ja mysle ze facet w rozowym jak najbardziej tak ale jak jest gejem! od razu zaznacze z enie chcialam obrazic waszych mezow;-)(jesli ktorys posiada rozowa koszule) ale ja nie trawie.:sorry2:

hej hej :-):-):-)

własnie wrocilismy od dentysty, R sie odkamienił hehe, moze bedzie grzeczniejszy
:baffled::baffled:

ja nie mam kamienia do sciagniecia, za to troche pracy z zabkami
pare dziureczek i wyrywanie zebow przed wuzyta u ortodonty
juz widze dziure w kieszeni, praca potrzebna od zaraz zeby na to wszystko zarobic!!

Aparat ?:cool2:
Polecam:happy:

dentystka powiedziała ze minimum 3 lata noszenia aparatu......
no nic, bede zelaznozeba juz niedługo!!!

jedyny pozytyw z tego, ze Kuba ma sliczne zeby, pieknie siadł na fotelu, otworzył buziaka, powiedzał długie AAAAAAAAAAAAAA i dał sobie ogladnac zabki. Kuba ma zabki zdrowe, bez przebarwien i zwapnien. Takze opłacało sie moje dbanie o jego zeby.
Pochwalono nas za uzywanie Elmexu dla dzieci, podobno to najlepsza pasta dla dzieciakow w tym wieku.
Kolejna wuzyta Kuby za poł roku.

wow! wlasnie dostalam maila od kolegi z krety ze zdjeciami z jego slubu! jak dla mnie bomba. fajnie go zobaczyc takiego szczesliwego z inna. bidak przez trzy lata byl nieszczesliwie we mnie zakochany a ja wredna go nie chcialam:sorry2:
http://img519.imageshack.us/img519/4084/dsf1580em5.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/7875/dsf1625ye3.jpg
http://img519.imageshack.us/img519/5043/dsf1661qe8.jpg

ja nie wiem co oni z tymi rozowymi koszulami. jakas plaga normalnie. mysla ze to tak super wyglada. a ja mysle ze facet w rozowym jak najbardziej tak ale jak jest gejem! od razu zaznacze z enie chcialam obrazic waszych mezow;-)(jesli ktorys posiada rozowa koszule) ale ja nie trawie.:sorry2:

no super, ale powiem Ci na uszko, że panna młoda Tobie to do pięt nie urasta :-D
Mówię o wyglądzie rzecz jasna, bo charakteru młodej nie znam ;-)

reklama
Anusia ja tak sobie teraz przypomniałam,ze mialam Ci to wczoraj juz napisac.
Na Twoim miejscu nie popuściłabym tym razem i zrobiła szanownej teściowej taka awanture ,ze ho ho
No kurde sory ale co to za bezmyślna baba :angry:
Zdrówka dla Dawidka życze a jak pójdziecie do lekarza to rachunek za leki zanieś teściowej :tak::tak::tak:
dzięki Elfik:elvis::elvis::elvis:
a dzisiaj teściowa taka zdziwiona, że dawidek chory i mówi, że przeciez nie był prawie wogóle z kuzynkami, jedynie "w przelocie" ( tak po godzinie dziennie), to według niej, to przez taki kontakt nie można się zarazić czy jak:confused: poza tym w całym domu pełno bakterii i wszyscy domownicy je roznoszą, i kontakt bezpośredni z dziewczynkami wcale nie jest potrzebny żeby się zarazić:angry: wolałam juz nic nie komentować, ale zemsta jest słodka:ninja2: jutro szwagierka chrzci ta swoja najmłodsza i jesteśmy zaproszeni na obiad i biorę chorego dawidka ze sobą i wcale mnie nie obchodzi czy kogoś pozaraża czy nie:chief::rolleyes::rolleyes:;-)

Do góry