reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no super, ale powiem Ci na uszko, że panna młoda Tobie to do pięt nie urasta :-D
Mówię o wyglądzie rzecz jasna, bo charakteru młodej nie znam ;-)
ja laske dopiero teraz zobaczylam. mi tam wystarczy ze chlopak szczesliwy. odnalazl swoja kristine i w skowronkach jest.:-) moglo to byc moje greckie wesele ale nie zaluje! no moze zaluje tylko tesciowej. bo on ma naprawde zaje...sta matke! uwielbiam ta kobiete!:tak: a zauwazylyscie jak palme odstroili?:-D i tak wyglada ze bylo to jedno z mniej kiczowatych greckich wesel:-D

zeby nie było drugiego............dziecka oczywiscie :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Joasia zla odpowiedz. sprobuj jeszcze raz. tylko sie postaraj tym razem;-):tak:

reklama
i jeszcze Ci powiem, żę NAJLEPSZYM sposobem na stres jest jednak sprzątanie :tak::tak::tak::tak: wczoraj upieczone ciastop marchewkowe okazało sie być z zakalcem :dry::dry::dry::dry::dry: a moze to dlatego, ze zgodnie ze średniowiecznymi naukami kobieta nieczysta nie powinna wchodzic do kuchni??:cool2::cool2::cool2: nic to - najważniejsze, że kawy nie uda mi sie zepsuć :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

heheh, moje muffinki też nie zyskały aprobaty Julki, mówi, że są niedoble:sorry2::eek:

A mnie ten: "Ciekawe, że najstarsi na ogół mają cięte języki - jeżeli rodzice nie stosowali wobec nich przemocy fizycznej, z pasją wyrażają złość werbalnie i są mistrzami w objechaniu kogoś" :-D Strasznie śmieszny tekst :-p:ninja2:

hehe Iwoncia jesteś najstarsza ?? :-p;-);-);-)

hejo , zdycham
znowu całą noc siedziałam oparta o poduchy a na mnie Weronika próbowała spac pomiędzy atakami kaszlu i czyszczeniem noska :-:)sick::sick::sick:
Jakby tego było mało dzisiaj dzień rozpoczęła z gorączką 38 stopni i marudzzziiiiii
a ja musze sprzątac bo wczoraj skończyli kłaść panele i wszystko jest pokryte takim paskudnym pyłem

no, łączę się bólu... Zdrówka dla Nisi :elvis:
U nas aż tak tragicznie nie jest, ale dobrze tez nie:baffled::eek:

to znowu coś załapie, a ja zaskarżę moją spółdzielnię mieszkaniową i wniosę o zwrot kosztów leczenia :angry: Oczywiście nadal nie grzeją, a spółdzielnia zamiast interweniować ma to w nosie. Coś tam pokombinowali przedwczoraj wieczorem i na tym się skończyło. Znowu dupa zimna (w przenośni i dosłownie :baffled:)

Macie mieszkanie spółdzielcze? to teraz jeszcze są spółdzielnie?:szok::shocked2::shocked2: Myślałam, że to twór z przeszłości i że teraz budują tylko mieszkania własnościowe albo inne TBSy:sorry2:

Jeszcze z okazji tematyki zdrowotnej dodam,ze moje dziecko jest lekomanem :szok::szok::szok:
Augmentin, pyrosal,nurofen,claritine... cokolwiek jej podam zjada ze smakiem i mówi mmm mamusia dobly sijopek , daj jeście :tak::-p:-p:-p

odpukać u nas tym razem też lekarstwa wchodzą pięknie, łącznie z psikaniem tantum verde, po którym młoda zawsze miała odruch wymiotny:dry:
Może dzieciary dorosły do leczenia?:sorry2::sorry2:

odpukać u nas tym razem też lekarstwa wchodzą pięknie, łącznie z psikaniem tantum verde, po którym młoda zawsze miała odruch wymiotny:dry:
Może dzieciary dorosły do leczenia?:sorry2::sorry2:

u nas tez jest super z lekami, nawet syrop z cebuli i czosnku jakos wchidził
ale ten antybiotyk- Zinnat, cholerstwo smierdzi i jest ochydne, ale mam patent, zatapiam tabletkę z dżemie truskawkowym i siuuup.

dzięki Elfik:elvis::elvis::elvis:
a dzisiaj teściowa taka zdziwiona, że dawidek chory i mówi, że przeciez nie był prawie wogóle z kuzynkami, jedynie "w przelocie" ( tak po godzinie dziennie), to według niej, to przez taki kontakt nie można się zarazić czy jak:confused: poza tym w całym domu pełno bakterii i wszyscy domownicy je roznoszą, i kontakt bezpośredni z dziewczynkami wcale nie jest potrzebny żeby się zarazić:angry: wolałam juz nic nie komentować, ale zemsta jest słodka:ninja2: jutro szwagierka chrzci ta swoja najmłodsza i jesteśmy zaproszeni na obiad i biorę chorego dawidka ze sobą i wcale mnie nie obchodzi czy kogoś pozaraża czy nie:chief::rolleyes::rolleyes:;-)

hmm, ja bym jednak nie zabrała :no:. Szkoda niemowlaka. A poza tym: nie rób drugiemu co tobie niemiłe :-p

Ale fajnie, że piatek. Ja już sobie poćwiczyłam, teraz zabieram się do pracy. A ranek miałam tez super, bo mężuś zrobił sobie przerwę w pracy i ok. 9 przyjechał na... (niestety tylko) kawkę :-) A potem jeszcze Maciusia zawiózł za mnie do babci :-)
Uwielbiam piątki!!!!!!!!!
No i gardełko mnie mniej boli, Maciek dalej smarka, ale nic poza tym :-)

widzialam sie z kolezanka z liceum. w wakacje spotkala dziewczyne z ktora razem chodzilysm,y do szkoly a przy okazji laska jeszcze mieszka jakies 500metrow ode mnie. laska sie wyjawial ze slyszala, cytuje "zle rzeczy" na moj temat. przycisnieta przez kolezanke wyjawila o co biega. ja sie juz spodziewalam ze mam trojke przynajmniej nieslubnych dzieci, pracuje w burdelu i bog wie co jeszcze a tu sie okazuje ze, po okolicy chodza inne wiesci. otoz drogie panie ja wcale w tej grecji nie pracuje tylko mam faceta z ktorym mieszkam i jestem na jego utrzymaniu i nic nie robie! dodala jeszcze ze informacje sa pewne bo pochodza od...mojej cioci!:baffled::unsure::-D:-D:-D jak to by bylo fajnie jakby mnie takie "zlo" spotkalo:-D:-D:-D
No to nie pozostaje ci nic innego, jak potwierdzać tę wiadomość :-) Mów wszystkim, że jest zarąbiście przystojny, nieprzyzwoicie bogaty i życia poza tobą nie widzi. :-)

Jeszcze z okazji tematyki zdrowotnej dodam,ze moje dziecko jest lekomanem :szok::szok::szok:
Augmentin, pyrosal,nurofen,claritine... cokolwiek jej podam zjada ze smakiem i mówi mmm mamusia dobly sijopek , daj jeście :tak::-p:-p:-p
Maciek też uwielbia wszelkie syropki, witaminki, itp. A tantum verde to by sobie najchętniej sam psikał :-)

hehe Iwoncia jesteś najstarsza ?? :-p;-);-);-)

:sorry2:;-)

A tak poważnie, gdyby to była prawda, to by się połowa ludzi pozabijała :-p

Macie mieszkanie spółdzielcze? to teraz jeszcze są spółdzielnie?:szok::shocked2::shocked2: Myślałam, że to twór z przeszłości i że teraz budują tylko mieszkania własnościowe albo inne TBSy:sorry2:

Miszkanie jest własnościowe, ale od momentu zdania mieszkań przez developera 'zarządcą' jest spółdzielnia do czasu, kiedy powstanie wspólnota mieszkaniowa :tak:

reklama
Do góry