reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Gazelko - mnie rozwalił ten tekst:
"Jeśli chcesz wiedzieć, jak czuje się najstarsza córka zmuszana do opieki nad małą siostrzyczką, wyobraź sobie, że mąż zachęca Cię do opieki nad jego kochanką, która właśnie wprowadziła się do waszego domu...."

Hejo to ja , wreszcie udało mi sie na moment siąść przed kompem
Byłam dzisiaj z Nisią u pediatry mała ma początki zapalenia oskrzeli :-(dostała antybiotyk i zakaz wychodzenia z domku :-(
teraz tak w skrócie:
Elenko i co?? co wykazało prześwietlenie?
mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze :tak:
czy Julia nadal kaszle?
Ja wczoraj dałam rade :tak: dzieki :elvis::elvis::elvis:
cieszę sie, że wytrwałaś :-)
dla Weroniki duzo zdrowia przesyłamy :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:(Julia specjalnie dla niej namalowała "zdrowie" niestety aparat został w domu:-( ze zdjeciem tego dzieła). liczę na to, ze palmy nam nie zwiędną i zdąrzymy je jeszcze razem we cztery zobaczyć :-p:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
co do prześwietlenia - przeżyję :-) wiec na te palmy pójdziemy :-D
Julisko zdrowe choc trochę pociagała noskiem wczoraj po powrocie od Tuty - dziś już okaz zdrowia wstał o 6 i woła "Moni cem! do Moni mamo dziś cęm!" no i trzeba zorganizowac spotkanie z Moniką (siostrzenica naszej opiekunki) :-D:-D:-D:-D zobaczymy czy sie uda :tak:
i jeszcze Ci powiem, żę NAJLEPSZYM sposobem na stres jest jednak sprzątanie :tak::tak::tak::tak: wczoraj upieczone ciastop marchewkowe okazało sie być z zakalcem :dry::dry::dry::dry::dry: a moze to dlatego, ze zgodnie ze średniowiecznymi naukami kobieta nieczysta nie powinna wchodzic do kuchni??:cool2::cool2::cool2: nic to - najważniejsze, że kawy nie uda mi sie zepsuć :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

jutro na 9 mam dentyste, bede sie odkamieniac, piaskowac i wybielac........
pozniej ortodata i.........
a nawet nie pisze bo juz sie boje :baffled::baffled::baffled::sorry2::sorry2::sorry2:
podziwiam i zazdroszę - właściwie nei wiem co bardziej :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
+ NOWY SUWACZEK :ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja::ninja:

u nas pierwszy mróż:szok::szok: -4 stopnie:szok::szok:

no to lada dzien dotrze do nas :-:)-:)-:)-(

dla katarzastych - dużo chusteczek, syropu z cebuli i miłosci mam :-):-)

Hi Guys :-)

:ninja2::cool::yes:ZA NAMI PIERWSZA NOC BEZ PAMPERSA:ninja2::cool::yes:
:rofl:P:rofl:e:rofl:ł:rofl:e:rofl:n :rofl:s:rofl:u:rofl:k:rofl:c:rofl:e:rofl:s:rofl:

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Jeśli chcesz wiedzieć, jak czuje się najstarsza córka zmuszana do opieki nad małą siostrzyczką, wyobraź sobie, że mąż zachęca Cię do opieki nad jego kochanką, która właśnie wprowadziła się do waszego domu...."

mnie też :tak::tak:

Elenko piosenka i "secret" bardzo mi się podobają :tak::tak::tak:

A mnie ten: "Ciekawe, że najstarsi na ogół mają cięte języki - jeżeli rodzice nie stosowali wobec nich przemocy fizycznej, z pasją wyrażają złość werbalnie i są mistrzami w objechaniu kogoś" :-D Strasznie śmieszny tekst :-p:ninja2:

Fajny artykuł, ale jak dla mnie trochę 'przepsychologizowany' ;-) Nic nowego nie napisali, wiadomo w teorii, jak trzeba podchodzić do dziecka, gorzej z praktyką :sorry2:;-)

Cześć kobitki :happy:

dzien dobry!
a u mnie ten tekst
"Okazuj troskę swojemu dziecku, nawet gdy na nic się nie skarży. Pytaj je o zdanie nawet w najbłahszych sprawach no i... rób mu dużo zdjęć. Dlaczego? Wśród średnich dzieci krążą żarty o albumach rodzinnych - 2000 zdjęć najstarszego syna, 3000 zdjęć najmłodszej córeczki i ok. 5 zdjęć średniego syna z najmłodszą córeczką na plaży."
bo ja srednie dziecko jestem i to cala prawda!:baffled::tak::sorry2:

laski wiecie co, od wczoraj nie dziala mi telefon stacjonarny! ale dziala mi internet:oo::-p:confused::baffled: ide zaraz do sasiadki zadzwonic pod magiczny numerek 9393 niech tu jakis monter od siedmiu bolesci ruszy cztery litery i to sprawdzi!:ninja2:

duzo zdrowka dla Dawidka! i reszty chorej zalogi:elvis:

Gazelka stop jest piatek stop szczegoly stop prosimy stop;-)

hejo , zdycham
znowu całą noc siedziałam oparta o poduchy a na mnie Weronika próbowała spac pomiędzy atakami kaszlu i czyszczeniem noska :-:)sick::sick::sick:
Jakby tego było mało dzisiaj dzień rozpoczęła z gorączką 38 stopni i marudzzziiiiii
a ja musze sprzątac bo wczoraj skończyli kłaść panele i wszystko jest pokryte takim paskudnym pyłem

Elen a nie mówłam- na stres sprzątanie najlepsze:tak::tak::tak: Dobrze ze przeswietlenie dobrze :tak::tak::tak:

reklama
Elen, nie mam pojęcia (nie doczytałam? :confused:) co sobie (lub komuś) prześwietlałaś, ale cieszę się, że wszystko dobrze :biggrin2:

Do góry