reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Laski pomocy! macie sposób na migrenę?:crazy:
Brałam już apap i nic:no: Mdli mnie z bólu, do tego jestem sama z Julką, nawet się nie mogę położyć i przespać tego cholerstwa:baffled::baffled::baffled:

1. Solpadeina

2. Albo czasem mozna wybłagać w aptece efferalgan z codeiną - jest na receptę niestety...

reklama
Gazelaczku to mieszkamy teraz niedaleko siebie! Ja niedawno przeprowadziłam się z Ursynowa na Wilanów ale pracuję na Ursynowie. Dzisiaj wybieram się z Jagódka na basen SGGW. Chodzisz tam może? A może kiedyś wybierzemy się razem?
Czy zamierzasz dać Maciusia do Przedszkola bo jak tak to na Ursynowie polecam Przedszkole na ul. Teligi 3 (obok przedszkola specjalnego) to jest chyba nr 352. Ja tam daję Jagodę. Dyrektorką jest tam pani, która była wychowawczynią syna mojego brata. To jest przedszkole państwowe ale ja mam do nich większe przekonanie niż do prywatnych.

Karin, ale niespodzianka! Rzeczywiście mieszkamy niedaleko siebie :tak:

Na basen nie chodzimy - ciągle coś nam wypada. Generalnie u nas to ja jestem z tych pływających i wodolubnych, ale jak nie karmienie to ciąża i tak jakoś nie często na basenie bywaliśmy :sorry2:

:szok: nie! za duzo tego dobrego jak na jeden dzien. juz stracilam rachube! moze niech odlicza te ktore sie nie staraja, bedzie latwiej;-)

ale tak powaznie to wszystkim starajacym sie zycze duzo przyjemnosci w staraniu, bajkowej ciazy, szybkiego porodu i cudownych maluszkow!:tak:joł:elvis:

Olivia a Ty ten tego też się w końcu bierz do roboty a nie tylko teoretyzujesz:-p;-):-p:-p:-p:zawstydzona/y:

reklama
Do góry