reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dobry wieczór :sorry2:
ja dopiero teraz znalazłam czas na BB
aż wstyd sie przyznac ale ostatnio was zaniedbuje troszke :sorry2:
:zawstydzona/y: no to sobie poczytam :tak:

reklama
Zaczynam :-)
Elficzku...a moze tak się pokażesz w nowej fryzurze koleżankom ..bo coś mi się wydaje ze fajnie wyglądasz ??? hę ??

Elfik, pokaż więcej fryzurki :sorry2:
pokazałam sie przeciez w avatarze :-p:-p:-p
nie chce mi sie robic innej foty :-p

Mówię mu "Zobacz, czy siusiaczek jest umyty." A ten chlas, odciąga i mówi, że umyty :-D
Klaudia uwielbiam to jak opisujesz rozne zdarzenia z udzialem Maciusia :tak::-D:-D:-D chlas mówisz hihihi u nas sie mówi chlasT :tak::rofl2:

1. Solpadeina

2. Albo czasem mozna wybłagać w aptece efferalgan z codeiną - jest na receptę niestety...
tak tak i jeszcze raz tak
to są najlepsze leki, ja najczęsciej wybłagam ten efferalgan u znajomej pani z apteki i on jest boski ale solphadeine tez jest dobra :tak:

moze niech odlicza te ktore sie nie staraja, bedzie latwiej;-)
ja sie nie staram ...... z wiadomych powodów \( chwilowy brak męza) oraz z tych zdrowotnych znowu :-(

tak, w końcu mnie puszcza:wściekła/y: dopiero od godzinki mi trochę lepiej:no: (Pewnie to efekt nagłej i niezapowiedzianej wizyty teściowej:happy2:)
Ja serdecznie współczuję komuś komu takie akcje przytrafiają się częściej:-(
wizyta teściowej czy ból głowy? :-p

hehhehhehhe
brzmi dwuznacznie:-p:-p:-p;-);-);-);-);-)
no właśnie :happy2:

Ja mam takie nagłe wizyty parę razy w ciągu dnia:angry:
teściowa skrada się po cichutku, nie zapuka i nagle staje mi w drzwiach jak duch:szok:
normalnie mnie wtedy trafia:wściekła/y:
ostatnio zastała mnie na środku sypialni w samej podkoszulce ( bez majek ), bo akurat się ubierałam, noi stoi i sie patrzy:szok: normalnie mowe mi odjęło z wrażenia:baffled::eek::angry:
:szok: :-D:-D:-D Anusia soryyyy ale sie popłakałam jak sobie wyobraziłam tą scene :-D:-D:-D

Oliviaa ja też nie myślę o powiększeniu się rodziny i to z kilku powodów
1. dalej nie mogę zapomnieć swojego porodu "siłami natury" trwało to 3 dni a na koniec wyciskanie dziecka łokciami
2. łoś jest łosiem i niewiele mi pomaga
3. zmęczenie, niewyspanie i znudzenie się siedzeniem w domu
ale i tak jest już lepiej bo jakiś rok temu mówiłam nigdy a teraz sie zastanawiam że moze kiedyś i dla Natki było by fajnie

Zaczynam :-)

pokazałam sie przeciez w avatarze :-p:-p:-p
nie chce mi sie robic innej foty :-p

...
i tak jawnie siędo tego przyznaje....no nie:no::shocked2::laugh2::-p

dzien dobry .. mój maluch juz potuptał do żłobka (wczoraj był bardzo grzeczny, juz wcale nie płacze i nie bił dzieci... tylko ciiiiiii wlace go nie chwale, bo wiecie co się dzieje p pochwałach)

reklama
Do góry