reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
hej wieczorowo!!!

bylam z Kuba u lekarza, oczywiscie myslałam ze sie spoznimy, Kuba przed wyjsciem wywalil sie na krzesle i rozcial dosyc mocno warge, juz myslałam ze pojdziemy na pogotowie bo strasznie krwawiła mu warga, ale jakos opanowałam sytuacje :cool2::cool2:

Osłuchowo wszystko gra, juz nawet jest lepiej, Kuba ma zmieniony lek jeden, mamy skierowanie na prześwietlenie płuc jakby do poniedziałku sie nie polepszyło, zrobilam mu syrop z cebuli, jak byłam mała zawsze mi pomagał moze teraz pomoze
bo juz naprawde nie mam pojecia z czego ten nocny kaszel.......

Joasiu, a może Kukuś jest uczulony na coś, może na pierze:confused: ale to kaszlał by od dawna...hmm....a może teraz coś kwitnie, na co mógłby byc uczulony i objawia się to nocnym kaszlem:confused:
kombinuję jak mogę, ale nicnie umiem wymysleć:rolleyes::oo:

reklama
bozeee czemu ja mieszkam w tej okropnej Stalowej Woli bleeeee :dry::dry::-p:-p

baby jak Wam sie widzi???
241502613
Mnie sie widzi :tak::-)

Do góry