reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ale mi baby robią smaka na mufinki.Ja robiłam kilka razy:
-z czekolada:tak:
-bez dodatków:tak:
-z wiśniami:tak:
na słono jeszcze nie póbowałam, ale pewnie zrobie.W koncu to szybki sposób na np.kolację:tak:

ja też kończę porządki zaczętę wczoraj :sorry2: dzisiaj zaliczyliśmy wyjazd do moich rodziców wróciliśmy i trza skończyć

Krzyś śpi już gdzieś od 1h może ciut więcej, usnął nam w samochodzie przeniosłam go na łóżko a on dalej śpi :dry: ciekawe do której będzie szalał wieczorem

ale mam jakiegoś wewnętrznego stresa którego nie mogę wyciszyć, może redsik pomoże czy wino czerwone hmmm trudny wbór, mam jeszcze melisę :baffled:

reklama
no to sie towarzystwo rozgadało jak ja poszłam sprzatac :happy:
teraz chwilowa przerwa...w koncu nie moge sie przemeczac a przed lotem to wogole teraz sie oszczedzam byle do Polski poleciec....

Kate straszna tragedia z tymi pilotami :-:)no:
A wczoraj ogladałam w tv ich popisy....przykra sprawa....

Asia mufinki wygladają super
ale mi smaka narobilyscie nimi :cool2:
w Ikea widziałam fajna blache jakby ''silikonowa'' bo nei wiem co tyo za tworzywo,kusiłam sie na nia...no ale wiecie...szkoda mi kasy :cool2::-p

Olivia no przeliczam jeszcze:cool2:
choc i tak juz duuuzo odpusciłam
ale np. z kombinezonami...jak tu jeden kosztuje dobre 400zł to ja za te pieniadze,a nawet mniejsze mam 2 kombinezony w PL :tak:
jak mozna oszczedzac to oszczedzam :tak:
szczegolnie ze akurat bede....a te blachy to nakupuje w PL
tu jedna 100zł to w PL kupie i tortownice i dwie normalne i taka na mufinki :cool2: i jeszcze kasy zostanei hehee
(ino jak ja sie zabiore?):cool2:

Do góry