reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
fajne ...i czapka mi sie podoba ...bardzo lubię dziewczynki w takich
wersja dla chłop[ców tez jest
395355_I600_200007044598.jpg

ufff juz prawie koniec tancow ze sciera :-p:-p:-p

w miedzy czasie, natchniona waszymi rozmowami o wypiekach upeikłam babeczki .................:sorry2::sorry2::sorry2:
coś ty narobiła najlepszego, teraz to się ślinię dopiero:-p:-p:-p:-p:-p

jeśli chodzi o kombinezon to ja chyba musiałabym kupić taki 98/104 :dry: 95 zł + 15 czyli 110 jeszcze nie najgorzej w sumie to kurtka i super spodnie

Brunetko cena zależy od rozmiaru i tak:
74/80 to 85 żł
86/92 ( ten dla Weroniki zamowie) to 89 zł
98/104 to 89 zł
110/116 to 99 zl
do tych cen trzeba doliczyć 15 z ł za przesyłke ale i tak myśłe ,że to bardzo tanio wychodzi :tak:

GG mi nie działa znowu :wściekła/y: nie moge wysłac wiadomosci
Rzeczywiście nie wychodzi drogo.:tak:

Dasz mi znac jak już odCiebie dojdzie ten kombinezonik?
Chodzi mi o to z jakiego jest matraiały wykonany i czy jest miękki tzn.nie krępuje ruchów dziecka?
I czy rozmiar który wybrałas jest pasuje na Weroniczkę?

Mati miał kiedyś taką kurtkę, pożal się boże i dosłownie jak go w nią ubrałam to jak kukła jakas nie mógł ruszyć ręką:szok::angry::szok:.Że tez takie cuda robią:szok:.I my isę męczyliśmy i dziecko i trzeba było kupić inną.:szok::baffled::szok:

Rzeczywiście nie wychodzi drogo.:tak:

Dasz mi znac jak już odCiebie dojdzie ten kombinezonik?
Chodzi mi o to z jakiego jest matraiały wykonany i czy jest miękki tzn.nie krępuje ruchów dziecka?
I czy rozmiar który wybrałas jest pasuje na Weroniczkę?

Mati miał kiedyś taką kurtkę, pożal się boże i dosłownie jak go w nią ubrałam to jak kukła jakas nie mógł ruszyć ręką:szok::angry::szok:.Że tez takie cuda robią:szok:.I my isę męczyliśmy i dziecko i trzeba było kupić inną.:szok::baffled::szok:
Dam znac Brunetko nie ma sprawy :tak:
a w Quelle to jest fajne,że towar mozna odesłac bądz wymienic do 2 tygodni i dlatego zaryzykuje :tak:

reklama
Do góry