reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Trzymam kciuki! Chociaż kto wie, jaką niespodziankę los Ci przygotuje w PL. W końcu tu też bywają fajne chłopaki :-p;-):rofl2:
no dobra to sie troszke zdradze zem poznala jednego chlopaka na poczatku sierpnia;-)(najzabawniejsze w tym wszystkim jest to jak go poznalam!:tak:potem wam opowiem). wszyscy tutaj sa nim zachwyceni! co mnie az przeraza:szok:;-) no i cos sie kreci i maci miedzy nami:-p obiecuje ze jak juz dotre do pl to rozwine wam temat
no hej :-)
jestem ale jakby mnie nie było bo mam szlaban na Gg :-:)-:)-:)-(
a co narozrabalas na wakacjach?;-):-D

aaaaa trzymajcie za nas kciuki .od poniedziałku idziekuy z młodym do żłobka (na razie przez tydzien po 2 godzinki dziennie)
juz trzymam!:tak:

i Gazelka za ciebie tez:tak:

no nie mów, że ode mnie je usłyszałaś po raz pierwszy?:-p;-):-D
hmmm... chyba musialas ja jaks maskowac;-)

ja narazie mam postój w pieczeniu plackow bo nie mam blach....tu cena jednej blachy to ok 100zł
lece do PL i kupuje ze dwie i przywioze :cool2:
hihi, Lilka ciekawa jestem kiedy przstaniesz przeliczac wszystkie ceny, od zapalek po doniczki na zlotowki;-) to jakis taki odruch. ktoregos dnia sobie zdasz z tego sprawe, ze w norwegi nie jest aaaaaz taaaaak drogo:tak: ja pamietam jak piec lat temu przeliczalam. a zwlaszcza jak tu euro weszlo! szok! jeszcze teraz mi sie zdarza.:-p

a ja bardzo sprytnie odkladalam kupno biletu na prom na pozniej i.... nie ma biletow!:-) chyba podswiadomosc moja robi wszystko zebym nie wyjezdzala;-) zapomnialam ze jutro jest niedziela i cale aten ktore tu splynely na weekend teraz beda chcialy wyjechac!:angry: i mam prom dopiero o 17.30 najwolniejjsza puszka jaka plywa na tej trasie! 8 godzin!!!!(dla porownania dodam ze mozna przeplynac w 4,5!)

a wczoraj drogie panie bawilam sie tak dobrze jak nigdy! impreza na calego(powklejam wam pozniej zdjecia;-))!!!! drinki sie laly, shaker'y oproznialy, kieliszki i szklanki sie tlukly, serwetki fruwaly, tance na barze sie odbywaly, usmiech z twarzy nie znikal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):tak::-p:cool2::-) (a dzisiaj nawet kaca nie ma:laugh2:)

bylo zajebiscie!!!!!:-)

wow Joasiu, wyglądają super smakowicie, ja nigdzie kurcze nie moge dostać tych foremen papierowych i się wkurzam:angry:
dziura zabita dechami ....:baffled:
allegro kochana allegro
jest tego masa cała :tak:
zaraz Ci linka poszukam :tak:
forme muffinkowa tez sobie kupie przez internet :tak:
Joasiu super baby Ci wyszly :-)
ja jeszcze jabłecznik upiekłam :-p ten z kasza manną- pierwszy raz go robilam ciekawe jak wyszedł? Pachnie niezle :tak::-)

wow Joasiu, wyglądają super smakowicie, ja nigdzie kurcze nie moge dostać tych foremen papierowych i się wkurzam:angry:
dziura zabita dechami ....:baffled:

no niestety, albo i stety posłuzyłam sie gotowym produktem, tam w srodku sa i foremki, i ciasto i skorka pomaranczowa......
Dr. Oetker
własnie sprawdzamy z Kubusiem czy pyszne.........:-p:-p

mmmm pycha!!

allegro kochana allegro
jest tego masa cała :tak:
zaraz Ci linka poszukam :tak:
forme muffinkowa tez sobie kupie przez internet :tak:
Joasiu super baby Ci wyszly :-)
ja jeszcze jabłecznik upiekłam :-p ten z kasza manną- pierwszy raz go robilam ciekawe jak wyszedł? Pachnie niezle :tak::-)

dzieki
Ty to masz powera, rano sernik, teraz jabłeczknik...........
a ja tylko babki z proszku :eek::eek::eek::eek:

reklama
dzieki
Ty to masz powera, rano sernik, teraz jabłeczknik...........
a ja tylko babki z proszku :eek::eek::eek::eek:
sernik bo miałam duzo kawałków sera zamrożonych i szkoda to wyrzucic :tak:
ale mała blaszka wyszła a jutro ide do rodziców na obiad i chcialam cos zabrać ze soba do kawy :tak:- stąd ten jabłecznik :tak:

Do góry