reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no to piąteczka
:-)
jajo tutaj zniose do wieczora:baffled:
siedzę od 7 do 19 w robocie..nudno jak fiks:angry:
:elvis::elvis::elvis: dasz radę...przynajmniej będziesz na bieżąco na BB :-p

musze lecie po kaszkę i kładę młodego spac...wiec moze i ja ponadrabiam ..;póki co zdrówka dla chorowitków...u nas odpukac kłopotów ze zdrowiem brak, zobaczymy co będzie jak sie zacznie żłobek. ..

reklama
ja już po obiedzie który (biorąc pod uwagę moje małe zaangażowanie) wyszedł super
właśnie popijam popołudniową kawkę, Krzyś gra w piłkę z tatą na podwórku więc mam chwilkę relaxu :tak::-D

rany dziewczyny widzialyscie co sie w grecji dzieje?:no::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)no:
cala noc siedzialam przed tv i prawie ryczalam z kolezanka!:-( co trzeba miec we lbie zeby podpalac? zwierzeta i mordercy!!! stan ofiar jest poki co 53!!! w tym polowa ta sa dzieci! ludzie, cale rodziny wsiadaja do samochodow zeby uciec przed ogniem i plona w tych samochodach!:-( wczoraj pokazywali jakas wies, ktora splonela doszczetnie! ludzie chcac sie uratowac weszli do morza i czekali 1,5godziny, az ich helikopter wylowil, patrzac jak plonie caly dobytek!!!!:-(
nie wiem czy cos mowia w pl o tym ale powodem podpalania sa.....wybory ktore sie odbeda za dwa tyg!!!!:no:
jeszcze mnie z rownowagi wyprowadzil jeden polityk z opozycji, ktory w momencie gdy plonie jedna trzecia jego kraju i zginelo juz ponad 50 osob, on jedyne co mogl z siebie wykrztusic to bylo dziesieciominutowe oswiadczenie krytykujace ostatnie lata pracy obecnego rzadu! cud ze ich nie oskarzyl o efekt cieplarniany i wojne w iraku!:no: ogl sie powstrzymac w takiej sytuacji i swoje rewelacje wyglosic za dwa tyg. jak dla mnie facet jest beszczelny!!!!
no to sie wygadalam!

widze ze wy gosci bedziecie przyjmowac! a ja dzis planuje imprezowanie ze hej!!!!:-) ide do kolegi (tego mojego pana idealnego). on bedzie gral cala noc w klubie i zawsze mamy super zabawe razem. atmosfera niesamowita, drinki litrami jak tylko chcemy. ludzie zawsze super!!! tak wiec drogie panie gdzies do piatej rano przynajmniej zamierzam balowac!:-):tak::rofl2::-p
a teraz juz sie zaczynam w dobry humor muzyczka wprowadzac i nakrecac:-) o prosze(zadne greckie klimaty, nie bujcie sie;-))
YouTube - Yves Larock - Rise up
YouTube - Laid Back - White Horse (jakby pominal tekst to muzyka sie mi podoba)

albo zapomnijcie o tej drugiej. ten kawalek jest na czasie
YouTube - Milk & Sugar - Love Is In The Air

ach! cos czuje ze sie bede super bawila!

czesc babeczki
wdepłam sie przywitac :-)
wczoraj wymysliłam sobie piknik nad fiordem...i własnei jestesmy po pikniku :-)
było super,wysmialismy sie wszyscy,pomoczylismy w wodzie...no a widoczki...mhmm superasne:-)

wreszcie czuje sie zadowolona :rofl2: bo ostatnimi czasy Karlos mało czasu dla nas miał...no i wreszcie sobie odbilismy!
wczoraj grilek ze znajomymi jak Mili poszła spac,dzisiaj wypad za miasto....ciesze sie niesamowicie

Milena z wrazen az padła :-D musze ją obudzic bo mi spac nie pojdzie

Olivio nie ogladałam wiadomosci od wczoraj ale bede patrzec! niesamowite co sie dzieje :no: wspolczuje tym ludziom....masakra...ach....głupia polityka :no::-(

a wszystkim choruszkom duzo zdrówka!!!!

ja dzisiaj obudziłam sie odkryta,zmarznieta i znowu mnie gardło boli :sick: ale mam nadzieje ze szybko minie

ok znikam,bo kawke sobie zrobilismy i teraz pobyczymy sie pzred telewizorem :-p pozatym Karlosowi chce pokazac mebelki w katalogu of kors z Ikei :rofl2: dla Milenki i bejbika

buziaki
papaa :-)

jak fajnie Tusia się nam pokazała:-)

Grecja - szok i dziwie się mocno że ludzie nadal tam wyruszają na wakacje

w piątek pojechałam na babską imprezkę z grilem spotkałam moje koleżanki z uczelni i troszkę sobie miło powspominałyśmy

w sobotę zaliczyliśmy imprezkę u sąsiadów ale to już rodzinnie :sorry2:
ale też było fajnie:-)

moja tynka nie śpi jeszcze i do tego właśnie walnęła 5 kupkę:eek:
normalnie robi max 2

no nic zobaczymy
jutro martyni laryngolog,
wtorek 3 godzinki przedszkola
środa gastrolog
i potem już tylko przedszkole

z powodu unoszącego się pieluszkowego aromatu mówię dobranoc;-)

reklama
Do góry