reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

my jutro idziemy z Krzychem do dentysty :eek: na powtórkę lapisowania ciekawe jak to zniesie, jak chodziliśmy zimą to wrzask był okropny, ale plus tego jest taki że trwa to chwilkę

reklama
no ja też będę uciekać czekam jeszcze chwilkę na załadowanie zdjęć bo wysyłam dziadkom i ide spać
:sick:

do jutra

Czesc Laski :happy::cool:
Wczorajszy dzień spedziłam w poziomie, inna pozycja powodowała mulenie :sorry: i zawrorty głowy :sorry: Nie jest dobrze:nerd: Bliźniaki dają czadu :confused2:
Jutro ide na usg wiec dowiem się co i jak :happy: Mam tylko nadzieje, ze wszytsko w porzadku bo brzuch mi zmalał :dull::cool2:

Dziś bez nadrabiania, nie mam czasu i chyba znów zaczyna mnie mulic :confused2:

Ale z innej beczki, patrzcie co upolowałam na allegro :cool2:
Pod konto mojej nowej króciutkiej fryzury, ktróa zrobie w czwartek :-)

229250471

227202466

Czad nie ?

Cześć!

Zaczynam ostatni tydzień pracy - od piątku zwolnienie!

uuuuu niedobrze. duuuużo zdrówka dla Kubusia

elfiko a jak Weronika?

Krzyś ostatnio budził się w nocy chyba coś mu się śniło, kurcze kiedy się ta jazda skończy, wydaje mi się (albo nie pamiętam) że Piotrek w tym wieku już ładnie sypiał

No wlasnie, kiedy dzieci będą spac? U nas juz standardem jest pobudka w okolicach 5tej. Mackowi cos sie wtedy sni i krzyczy, a potem wola tatę do przytulania.... Po czym maly idzie spać, a my już niekoniecznie usypiamy.

czesc babki :-):-):-)

własnie zapisałam Kube do lekarza, na 11......
noc straszna, kaszlał niesamowicie, prawie niespałam :nerd::nerd::nerd:

elf sliiiczna torba, chyba dla siebie wybrałabym taka sama hehe :cool2::cool2::cool2:

Niania kolczyki super, dla mnie te czarne, akurat pod moja fryzurke hehe

wczoraj zrobiłam małe spa moim włosom ( wiecie ja wczesniej az tak to o nie nie dbalam chyba hehe) i połozyłam farbe, potem odzywka, jedwab :blink::blink:
ułozyłam fryzik i mmmm miło było na iebie popatrzec, znaczy na włosy :happy::happy::happy:

Cześć babiszonki :-)

Elf, torba mega czad :cool2: Włosy też! Nie wydają się czerwone :-p:cool2:

Niania czarne the best! Wiesz, ze na takie poluję, dawaj namiary :cool2:

Olivia oglądałam transmisję z Grecji na jakiejś niemieckiej stacji i miałam gulę w gardle :-( Podobno na taką skalę pożaru już dawno nie było. Z tego co wiem, to oni zostali niejako odcięci tym ogniem, tak?

reklama
Do góry