reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

jeszcze trochę mi zostało, :sick:

Kacha- skończyłaś :-p:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:???

udanej imprezki:tak:

dzięki:-)

Oli ma początki astmy oskrzelowej:-(
także czeka nas rundka po lekarzach:sick:

O kurcze, niedobrze:no: Współczuję i oby to nie była astma. Zdrówka dla Oliwierka:elvis:

no wlasnie na przyklad u siostry w Dortmundzie(jod sie zalatwi):-D:-D:-D

e tam, ja myślę, że u cioci Edzi jest więcej jodu:rofl2: i załatwiać nie trzeba:-p:-D:-D:-D

Młoda poszła spać, fajrant mam?

reklama
Ale czad, wiecie co?
Właśnie pod naszą klatką stoi 3 Cyganów i grają dla jakiejś laski hehe a jakiś
koleś trzyma z a j e b i s t y bukiet kwiatów i krzyczy Alka- kocham Cię buahhaha:-D:-D:-D:-D
Kilka dni temu wprowadzili się tu jacyś nowi ludzie, widzę, że może być wesoło :-D:-D:-D
Pierwszy raz widzę coś takiego na własne oczy:rofl2::rofl2::rofl2:

Ale czad, wiecie co?
koleś trzyma z a j e b i s t y bukiet kwiatów i krzyczy Alka- kocham Cię buahhaha:-D:-D:-D:-D
Kilka dni temu wprowadzili się tu jacyś nowi ludzie, widzę, że może być wesoło :-D:-D:-D

eee taki przejaw romantyzmu a Ty buahahaha :rofl2::rofl2::rofl2:
ehhh......

Wow ale fajnie też bym chciała taką serenade pod oknem, ale o czym ja marze, mój to prawie ze mną nie gada co dopiero ze śpiewaniem dla mnie.
Maja śpi ja buszuję po necie.
Dzis bidulka wymiotowała, bo wypila trzy godziny stojace u niej mleko, a te mleka tak sie szybko psuja te w proszku, tyle wystarczyło by śmierdziało. Ja jej zawsze o 6 rano zanosze i ona wypija i spi sobie dalej, ale dzis nie wypila tylko jak sie o 9 obudzila.
Bidulka mówiła, ze ja brzuszek boli i ze tam w buzi ja boli a ja jej palcem pogrozilam, ze oszukuje, a to sie prawda okazalo. Myslalam, ze wymyśla, bo jak wstala to do mnie mówiła ałała noga, potem dupka i ze mama ma nasmarowac, a ma zdrowa no a potem ten brzuszek i ze w gardle to juz sie wkurzyłam na nia. a za chwilę puściła mega fontanne. Ale już jest ok.
Ale zanudzam sorry ide juz spac

Ale czad, wiecie co?

eee taki przejaw romantyzmu a Ty buahahaha :rofl2::rofl2::rofl2:
ehhh......
właśnie może jacyś niezwykle romantyczni goście :-D:rofl2: a tak wogóle to niezły cyrk, ciekawe co będzie dalej :-) może jakieś fajerwerki albo kareta

Hej Kochane:-)
witam w niedzielny poranek, pochmurny zresztą..:-(
Dawid dalej chory, kaszle coraz bardziej, a dzisiejsza noc to była tragedia, bo męczył go kaszel, a Sinecod wogóle nie pomógł:no: powieki będe chyba podpierac zapałkami:eek:

Dostałam od znajomej 2 wiadra aronii, ona ma duży ogród, a że aronia w tym roku wyjatkowo obraodziła, to tylko rozdaje. Wczoraj więc udało mi sie zrobić sok na zime do herbatki i ........5 litrowych słoików nalewki:cool2: będzie jak znalazł w zimowe wieczory:rofl2::rofl2:

Hejka Lipcowe mamy :-)
Wreszcie troche cienia jest bo są małe chmurki- juz przez ten gorąc wytrzymać sie nie dało :eek:
Hej Kochane:-)
witam w niedzielny poranek, pochmurny zresztą..:-(
Dawid dalej chory, kaszle coraz bardziej, a dzisiejsza noc to była tragedia, bo męczył go kaszel, a Sinecod wogóle nie pomógł:no: powieki będe chyba podpierac zapałkami:eek:

Dostałam od znajomej 2 wiadra aronii, ona ma duży ogród, a że aronia w tym roku wyjatkowo obraodziła, to tylko rozdaje. Wczoraj więc udało mi sie zrobić sok na zime do herbatki i ........5 litrowych słoików nalewki:cool2: będzie jak znalazł w zimowe wieczory:rofl2::rofl2:
Anusia zdrówka Dawidkowi zycze :elvis::elvis::elvis:
cos czuje,ze u nas to samo sie kroi :-(
do chrypki Weroniki doszedł kaszel, taki mokry i paskudny. Mała nie ma gorączki ale ogólnie wyglada na chorą wiec jutro pediatra nas czeka na 100%

Aronie lubie :tak:
Naleweczke tez piłam i pyszna była :tak:

reklama
Hejka Lipcowe mamy :-)
Anusia zdrówka Dawidkowi zycze :elvis::elvis::elvis:
cos czuje,ze u nas to samo sie kroi :-(
do chrypki Weroniki doszedł kaszel, taki mokry i paskudny. Mała nie ma gorączki ale ogólnie wyglada na chorą wiec jutro pediatra nas czeka na 100%

Aronie lubie :tak:
Naleweczke tez piłam i pyszna była :tak:

dziękuję w imieniu Dawidka:elvis::elvis:

jeśli do jutra nic się nie poprawi, to tez pójdę do lekarza, bo mały naprawdę zle wygląda i boje się, że siądzie mu to na oskrzela:-( lepiej dmuchać na zimne...

Do góry