reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Heyah :cool2:
Nadaję z pracy. Dzisiaj wymieniają nam wykładziny i szef prosił, aby każdy przyszedł na godzinny dyżur. Niestety późniejsze godziny mi nie pasowały, więc pierwsza zmiana padła na mnie :baffled: Ale już kawkę panom zrobiłam, intrukcje wydałam, to teraz mogę sobie pobuszować w necie :rofl2:
Nadmienię tylko, że spałam trzy godziny i wyglądam tak :sick::eek: Ale wczorajsza imprezka niezwykle udana :cool2::ninja2:

mamy juz prawie 17 a ja nic nie zrobiłam

Iiii tam, czasem i tak trzeba :happy2:

ja mam cos we lbe poplatane i sie jakos kiepsko czuje w pl. nie wiem czy rozumiecie o co chodzi

Ja też się nie czuję w PL za dobrze, pewnie jak większość :-D:dull:

reklama
Heyah :cool2:
Nadaję z pracy. Dzisiaj wymieniają nam wykładziny i szef prosił, aby każdy przyszedł na godzinny dyżur. Niestety późniejsze godziny mi nie pasowały, więc pierwsza zmiana padła na mnie :baffled: Ale już kawkę panom zrobiłam, intrukcje wydałam, to teraz mogę sobie pobuszować w necie :rofl2:
Nadmienię tylko, że spałam trzy godziny i wyglądam tak :sick::eek: Ale wczorajsza imprezka niezwykle udana :cool2::ninja2:

Iiii tam, czasem i tak trzeba :happy2:

Ja też się nie czuję w PL za dobrze, pewnie jak większość :-D:dull:
Cześć Iwonka :-)
Zazdroszcze Ci tych baletów :tak:
Do mnie dzisiaj przyjeżdza koleżanka na ploty wiec mam małą szanse na piwo w miłym towarzystwie :tak:
No chyba ,że bedzie w ciązy :eek: ostatnio odwiedzają mnie same ciężarne koleżanki :eek:

z tego co poczytałam wynika ,że w dniu wczorajszym kolor moich włosów był jednym z tematów głównych na BB :szok:
No dobra baby juz koniec debaty- włosy mam takie same jak na fotce w avatarze
i wcale sie nie czuje z nimi staro( Niania małpo :-p)

z tego co poczytałam wynika ,że w dniu wczorajszym kolor moich włosów był jednym z tematów głównych na BB :szok:
No dobra baby juz koniec debaty- włosy mam takie same jak na fotce w avatarze
i wcale sie nie czuje z nimi staro( Niania małpo :-p)

Cześć elfik :-)

Oj tam, staro, staro nie wyglądasz, daj spokój :rofl2:

Cześć Joasiu
Ja własnie kończe kawe i wielki kawal ciasta ze śliwkami :tak::-)
a pogoda piękna sloneczko i upał :tak:

mmmm ze sliwkami mowisz :happy2::happy2::happy2:

wiesz chyba dobrze ze lekko sie ochłodziło, wczoraj było 32 a teraz jest 23 stopnie, wkoncu sie nie bede lepic, chociaz miałam w planach basen dzisiaj...

czekam własnie na kolezanka, jestem ostatnio fryzjerem i makijazystka hehe, moje kolezanki uwielbiaja sie u mnie stroc, tym razem wesele :happy2::happy2::happy2:

Weronika nadal chrypi i to strasznie
Chyba jednak przejde sie z nią do lekarza, moze wydebie skierowanie do laryngologa dla małej?

Ok zmykam
musze troche zakupów zrobić wiec idziemy z Nisia spacerkiem do miasta :tak:
nereczka kochane
miłego dnia !

reklama
Hej ciotki :)

Kończę kawę i zaraz łapię za ścierę:-p:sorry2::sorry2:
Kurde, nie cierpię tego ale co zrobić:crazy:
Jutro mam takich gości, że HO HO HO:-D:-D:-D
Teściowa przy tym to betka:shocked2::-D:-D:-D:-D:-D

Do góry