reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

uuuu cisza :-p:-p:-p

ciekawe jak elfikowe włosy???
i czy Niania szaleje i ciuchy układa.........
iwon pewnie na baletach...
anusia konczy ogoreczki.......

no i jak elen na wakacjach???

reklama
Cześć babeczki.
U nas remont ma się juz chyba ku koncowi, więc pewnie bede miała więcej czasu dla was:tak::tak::tak:

U nas ok.mati był chory, ale już doszedł do siebie.Ja czuję się ok, gdyby nie o, że jet mi coraz ciężej:szok:;-), to byłoby super.
Rwa jak rwa, nadal jest, ale widocznie musi.

Bąbel w brzuchu jest tak ruchliwy, że momentami jestem naprawde przerażona:szok::szok::szok:, dosłownie brzuch mi podskakuje i nawet Mati to zauważa(choć u niego czasem trudno, aby skupił dłużej na czymś uwage) i sie polewa.:-D

Elen ma urlop i to w 100% zasłuzony:cool:
dziekuje bardzo za info:-)

czesc Olivia

a czemu to wracasz do PL??
na stałe czy chwilowo??? bo ja tam nie wiem jak to u ciebie wyglada... :cool2:

Olivia właśnie co się stało?? czemu wracasz skoro njie chcesz (tak mi sie wydaje)
ano wracam drogie kolezanki dlatego ze mam jeszcze rok studiow do skonczenia.
ja mam cos we lbe poplatane i sie jakos kiepsko czuje w pl. nie wiem czy rozumiecie o co chodzi(Melani mnie chyba rozumie w 100% ). za to do grecji zapalalam miloscia od razu, cos mnie wciagnelo od poczatku i swietnie sie tu czuje. mieszkalam jakis czas i wrocilam do pl w zeszlym roku z postanowieniem ze to koniec "greek story" ale wytrzymalam do maja i wyparowalam znow:tak: o a teraz czas wracac mna studia i mi jest :-:)eek::baffled::no:

Więc klamka zapadła robię ciemne i obcinam się jak mix joasi + beckahamowej + bede miała grzwki trochę :baffled:
bravo!!!!!:-)

poza tym jedna strona mi sie podkreca do srodka a druga na zewnatrz ale ja juz tak mam hehehe....
o i ja tak mam:happy2:
u mnie za oknem w cieniu 36 stopni :szok::szok: kto da więcej????:cool2::cool2:
ja bym pewnie dala:-D:-D:-D nawet nie sprawdzajac na termometrze!:-D

Właśnie sobie przyniosłam kawałek ciasta.Sama robiłam i powiem nieskromnie, ze wyszło super:tak::tak:
Gdyby nie pora, to pewnie zjadłabym więcej.:sorry2::sorry2::-p:-p:sorry2::sorry2::-D

reklama
Szit wykonczą mnie te suwaczki, dziubie i dziubie przy nich, niby sa jak je wkleje, a potem znikają.:wściekła/y:Poddaje się.:wściekła/y:
Ide pobuszowac na allegro.Chyba mam syndrom wicia gniazda.;-):-):-):tak:.Fajnie:tak:

Do góry