reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

mi wczoraj Dziewczyny narobily ochoty na pomidorowke i racuszki z jablkami wiec pewnie zaraz zabiore sie za ich robienie ;D

marzylmi sie chlodnik litewski ale koperku zabraklo a do sklepu nie pojde bo padne po drodze  :p

reklama
hej dziewczyny!
u nas też pogoda pochmurniasta strasznie, wczoraj też tak było. dziś większość dnia spędziłam na szrocie, bo otwieramy i trzeba wszystki towar pospisywać i wogóle. dziś to troszkę zmarzłam, wogóle nie wiem czy nie łapie mnie jakieś przeziębienie :( mój facecik już się smara i gardło go boli.
nasz szkrabek ładnie się rusza :) ale mnie coraz bardziej pachwiny bola :((( z dnia na dzień coraz mocniej (siostra nie mogła chodzić przy drugim szkrabie i nic nie pomagało)
i znowu pada...:( jak pada niedobrze, jak ukrop jeszcze gorzej... ahh

pozdrowionka

Mania ja tez mam podobny proble do Twego z tym wlosami - tez ich duzo jest i bez odzywki to ich niczym ruszyc nie moge.

Bylam w tym sklepie ale ani truskawek ani czeresni nie bylo bo sie dzis panu nie chcialao rano o 4 wstawac i jechac po nowy towar. Ale za to pocieszylam sie jablkami i nektarynkami :p

a co do włosków, to ja od 99 "hodowałam" :) bo wtedy miałam ogolone na jeża a trzymałam je tylko dla dredów, ale że niebardzo miał mi kto je zrobić, (nawet we włoszech fryzjerki nie robią) to ostatnio je troszkę obcięłam ale na taką długość że nadal w kite się łapią, bo przy maleństwie jednak wydaje mi się że dobrze jest mieć związane, choć to kwestia gustu. ja osobiście nie lubię długich włosów (lubię obciąć i lubię ten moment kiedy odrastają) a mój facecik po prostu uwielbia długaśne (pewnie jak większość)

no tak!!! Lukasz tez mi powoedzial zoooooooostaw te wlosy niech rosna...ale zaraz potem pokazuje mi kobiete z fajnie obcietymi wlosami i o co tu chodzi?!
a na dredy przyjedz do mnie ;D tez kiedys chcialam i nadal mnie kusza i przypuszczam ze gdybym byla bardziej obcykana w ciemnym towarzystwie to juz by dredy na glowie byly ;) ;D

hehe pare lat temu odbila mi palma i zrobilam sobie tatuaz na krzyzu teraz do tego dredy i moja rodzina jak przyjade padnie na dzien dobry ;D

Jesli idzie o włosy to ze mnietez niezły eksperymentator. Lubie sobie zmienić radyklanie kolor, albo ściąc tak nagle z długich na krótkie (i to bardzo).

Własnie była u mnie kumpela z 4,5-miesięcznym synkiem. Słodziutki. Zakochałam się.
I dostałam całą torbę ciuszków, zabawek i in.przydatnych młodej mamci rzeczy. ;D
I aż mój mały się cieszy, bo podskakuje w brzuchu że ho ho.

Brunetko wlasnie sobie uswiadomilam ze sie chyba nie ujawnilas, jesli sie myle to popedze przegladac nasza galerie? Nie wiedziec dlaczego kojarze Cie jako brunetka i nie wyobrazam sobie innego koloru na Twojej glowie ;D

U mnie nie ma szans na "spadki" po innych mamach - po prostu ich nie ma w moim otoczeniu :(. Za tojuz nie bawem ja bede mogla sluzyc rada i oczywiscie madrymi informacjami :D

Aniu rzeczywiście nigdy się nie ujawiłam. Choć obecnie kolor moich włosów się zgadza.
Ale ujawnie się wam jeszcze. Mam nadzieję ze niebawem. :)

reklama
Do góry