reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej dziewczyny!
u nas też pogoda pochmurniasta strasznie, wczoraj też tak było. dziś większość dnia spędziłam na szrocie, bo otwieramy i trzeba wszystki towar pospisywać i wogóle. dziś to troszkę zmarzłam, wogóle nie wiem czy nie łapie mnie jakieś przeziębienie mój facecik już się smara i gardło go boli.
nasz szkrabek ładnie się rusza ale mnie coraz bardziej pachwiny bola (( z dnia na dzień coraz mocniej (siostra nie mogła chodzić przy drugim szkrabie i nic nie pomagało)
i znowu pada... jak pada niedobrze, jak ukrop jeszcze gorzej... ahh
pozdrowionka
u nas też pogoda pochmurniasta strasznie, wczoraj też tak było. dziś większość dnia spędziłam na szrocie, bo otwieramy i trzeba wszystki towar pospisywać i wogóle. dziś to troszkę zmarzłam, wogóle nie wiem czy nie łapie mnie jakieś przeziębienie mój facecik już się smara i gardło go boli.
nasz szkrabek ładnie się rusza ale mnie coraz bardziej pachwiny bola (( z dnia na dzień coraz mocniej (siostra nie mogła chodzić przy drugim szkrabie i nic nie pomagało)
i znowu pada... jak pada niedobrze, jak ukrop jeszcze gorzej... ahh
pozdrowionka
Mania ja tez mam podobny proble do Twego z tym wlosami - tez ich duzo jest i bez odzywki to ich niczym ruszyc nie moge.
Bylam w tym sklepie ale ani truskawek ani czeresni nie bylo bo sie dzis panu nie chcialao rano o 4 wstawac i jechac po nowy towar. Ale za to pocieszylam sie jablkami i nektarynkami
Bylam w tym sklepie ale ani truskawek ani czeresni nie bylo bo sie dzis panu nie chcialao rano o 4 wstawac i jechac po nowy towar. Ale za to pocieszylam sie jablkami i nektarynkami
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a co do włosków, to ja od 99 "hodowałam" bo wtedy miałam ogolone na jeża a trzymałam je tylko dla dredów, ale że niebardzo miał mi kto je zrobić, (nawet we włoszech fryzjerki nie robią) to ostatnio je troszkę obcięłam ale na taką długość że nadal w kite się łapią, bo przy maleństwie jednak wydaje mi się że dobrze jest mieć związane, choć to kwestia gustu. ja osobiście nie lubię długich włosów (lubię obciąć i lubię ten moment kiedy odrastają) a mój facecik po prostu uwielbia długaśne (pewnie jak większość)
mania
Fanka BB :)
no tak!!! Lukasz tez mi powoedzial zoooooooostaw te wlosy niech rosna...ale zaraz potem pokazuje mi kobiete z fajnie obcietymi wlosami i o co tu chodzi?!
a na dredy przyjedz do mnie ;D tez kiedys chcialam i nadal mnie kusza i przypuszczam ze gdybym byla bardziej obcykana w ciemnym towarzystwie to juz by dredy na glowie byly ;D
hehe pare lat temu odbila mi palma i zrobilam sobie tatuaz na krzyzu teraz do tego dredy i moja rodzina jak przyjade padnie na dzien dobry ;D
a na dredy przyjedz do mnie ;D tez kiedys chcialam i nadal mnie kusza i przypuszczam ze gdybym byla bardziej obcykana w ciemnym towarzystwie to juz by dredy na glowie byly ;D
hehe pare lat temu odbila mi palma i zrobilam sobie tatuaz na krzyzu teraz do tego dredy i moja rodzina jak przyjade padnie na dzien dobry ;D
Jesli idzie o włosy to ze mnietez niezły eksperymentator. Lubie sobie zmienić radyklanie kolor, albo ściąc tak nagle z długich na krótkie (i to bardzo).
Własnie była u mnie kumpela z 4,5-miesięcznym synkiem. Słodziutki. Zakochałam się.
I dostałam całą torbę ciuszków, zabawek i in.przydatnych młodej mamci rzeczy. ;D
I aż mój mały się cieszy, bo podskakuje w brzuchu że ho ho.
Własnie była u mnie kumpela z 4,5-miesięcznym synkiem. Słodziutki. Zakochałam się.
I dostałam całą torbę ciuszków, zabawek i in.przydatnych młodej mamci rzeczy. ;D
I aż mój mały się cieszy, bo podskakuje w brzuchu że ho ho.
Brunetko wlasnie sobie uswiadomilam ze sie chyba nie ujawnilas, jesli sie myle to popedze przegladac nasza galerie? Nie wiedziec dlaczego kojarze Cie jako brunetka i nie wyobrazam sobie innego koloru na Twojej glowie ;D
reklama