reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Mania, ja jak byłam ostatnio u fryzjera, to specjalnie zostawiłam takie półdługie, coby można było kucyka zrobić w lecie, a nie chrzanić się z ich układaniem :) No ale to wszystko zależy od włosów. Ja jakbym po umyciu ich nie ułożyła szczotką i suszarką, to bym wyglądała jak... zza krzaka :D

reklama
Elfiko kredytu ani widu ani słychu ... ja wole sie nie wypowiadac i zapomnieć... bo jeżeli nei dostaniemy tych pieniedzy to ja dopiero popadne w depresje... z któej już nci mnie nie wyciągnie pojde na dno :-(
Ale narazie jeszcze jest wszystko super:-)

Maniu chyba dłuższe są łatwiejsze do opanowania przynajmniej dla mnie. Ja już z krótkimi przerabiałam codziene modelowanie a długie to zawsze można w kitke związaćć. Najlepsze to chyba są takie półdługie że w razie co w kitkę a rozpuszczeone też nie najgorzej się układają.

Alka, ze zwierzakow to mialam tylko kiedys psa i mlodszego brata.... No a teraz to co najwyżej po glowie plączą sie jakieś stworki, ale one nie są miłe i w ogóle nieoswajalne :p Ale zaraz ide na gimnastyke i tam już tak się zasapię, że o niczym nie będę myslec. Przyjde do domku i wtulę sie w mojego kochanego. O ile wczesniej uda mi sie go oderwac od komputera, hi hi ;D

Maniu ja proponuję zostawić takie jak są. Po porodzie nie będzie czasu na układanie krótkich włosów, a długie zawsze można w kucyka uczesać i z głowy.

Jako ze wlasnie ciachnelam na krotkie to nie moge pozostawic tych opini bez komentarza:).

Prawda jest taka, ze beznadziejenie wygladam w dlugich, a w zwiazanych to juz szkoda gadac - wiec nie z wygody, a dla zaspokojenia moich estetycznych potrzeb co jakis czas podcinam sobie na krotsze. Wszytsko zalezy jak komu do twarzy w okreslonej dlugosci i jak bardzo z nim wspolpracuja wloski - ja na swoje nie narzekam i dlatego ciacham:)

a ja lubię długie długaśne takie najlepiej do pośładków .... strasznie załuje że sciełam po słubie ale teraz znowu łądnie rosnął :-) i keidyś znów beda długaśne :-)

Wiecie co? Pisałam wam dzisiaj, że mnie tak cosik tam zakłuło dzisiaj w środku. Potem zakłuło mnie jeszcze dwa razy. No i wydaje mi się, że mi się brzuchol obniżył od tego czasu. Do tej pory miałam go wyżej, a teraz zaczyna mi się od razu nad spojeniem łonowym, a nawet trochę niżej. Kurcze, czyżby to była jakaś oznaka??

reklama
Do góry