reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

aaaaa i chciałam sie jeszcze pochwalić :-p:-p:-p ze moje dziecko nauczyło sie nowego słówka: cyc :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

to mówiłam ja, dumna mama :rofl2:

reklama
A jeszcze chciałam Wam doniesć, że Kornel ma już od piątku przepustkę na wychodzenie z domu ;-) Jest zdrowy i nareszcie mamy koniec izolatki, więc jeżdżę z nim po rodzinie jak opętana :-p Desperacko staram się wykorzystać ostatni tydzień urlopu, jaki mi pozostał :baffled:

to super!!! Miłych wizyt życzę :-)

Jadę już. Pa!

aaaaa i chciałam sie jeszcze pochwalić :-p:-p:-p ze moje dziecko nauczyło sie nowego słówka: cyc :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

to mówiłam ja, dumna mama :rofl2:
hi hi hi piękne słowko !!! Bravo Julinko!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::-D
a jak sie dziś czuje Weronika? opuchlizna zeszła??
dzieki za troske :elvis: już chyba lepiej , jutro idziemy do lekarza na kontrole , nózka jeszcze troche opuchnieta i to miejsce jest bardzo twarde ale juz nie ma takiej purpurowej barwy

Czesc babeczki:-)
e-mamo jeszcze sie nie przenieslismy, ale mielismy juz byc po przeprowadzce, dlatego pani Ewa byla znami tylko do konca lipca - a my w efekcie moze we wrzesniu sie przeniesiemy???
Dzieki babeczki za pochwale moich szkrabow:elvis:

reklama
Jas juz pedaluje na rowerku, ale tylko chwilke - z wiadomych powodow woli byc pchanym;-). Ale widze ze ma pare w nozkach - wiec w przyszlym roku dostanie wiekszy rowerek:-)

Do góry