reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dawidek tez nie pedałuje:eek: no chyba,że do tyłu:-D
mówimy mu, że nogi maja byc na pedałach, i gdy pchamy rowerek, to faktycznie nózki ma na pedałach i pedaluje, ale gdy trzeba robic to samemu, to już wymieka, jest wygodny noi nie umie zatrybic o co biega;-):rofl2::rofl2:
Moj Maciek tez nie pedałuje na takim rowerku, jaki Asia pokazała, a na normalnym 4-kołowym umie jeździć. Moja teoria jest taka: te rowerki dla małych dzieci wymyślił jakiś matołek, one są dobre jeśli jest ta podstawka pod nogi i tylko wtedy, gdy się dziecko pcha. Przecież dorosłemu człowiekowi jest ciężko pedałować kiedy pedały są na przednim kole, a co dopiero takiemu malcowi. Ja drugi raz bym w zyciu nie kupila takiego rowerka!!!!!!!!

reklama
czesc laseczki :-)

Chyba nie dam rady nadrobić :crazy: wybaczcie :sorry2:
Ale niebawem bede miec znacznie wiecej czasu i wtedy bede tu znacznie czesciej :-p Planuje w tej ciązy znacznie wiecej odpoczywać (nie tak jak z Maksiem) i nawet juz przybiłam piątkę z moim lekarzem, ze bedzie mnie w tym mocno wspierał :-p:rofl2:

Hej :)

Macius ostatnio też lubi wierszyki :)
U na skróluje:
"ślimak ślimak,
pokaż rogi,
sera pierogi" :-p

końcowki nie chce mówić całej, hihih

Hehe u nas identyko hihih :rofl2::rofl2::rofl2:
Dziwna akcja z tymi ślimakami, ale one faktycznie pokazują te rogi jak się tak mówi :cool::ninja2::rolleyes:

Co tam słychać ?:happy2:

Niania, jak sie czujesz? masz juz jakies mdłości, noi wogóle jak się masz:rofl2::rofl2:

Czesc kochanie :rofl2: Czuje się dobrze :-p dziekuje :rofl2:
Dziś wlasnie byłam u lekarza, niestaty USG dopiero za dwa tygodnie bo to jezscze troszkę za wczesnie, zeby usłyszec serdunio:sorry2: Mdłości miałam jak narazie jeden dzień , teraz juz dobrze. Mysle, ze prawdziwa fala jezscze przede mną :nerd: Jan narazie prócz gigantycznego biustu :szok: i gigantycznego apetytu :szok: żadnych oznak ciązy :sorry2: No czasem brzuszek mnie boli :sorry2: ale to podobno normalne :tak: To co mnie dopada (i jest typowaz oznaką jak dla mnie) to tzw. płaczki :sorry2::sorry2::sorry2: A wiec wieczorami miewam doły :sorry2: i płaczę :sorry2: A rano juz się z tego smieje :rofl2::rofl2::rofl2::-)
Ostatnio powodem mojego płaczu było np to, ze chciałam wsyatwić na allegro wszytskie moje ciuchu ciązowe w jednym zestawie a mi się to ni udało:nerd: Zbyt dugo byłam zalogowana w jedej sesji (czy cuś:-p) i mnie wywaliło. Byłam wsciekła i płakałam :nerd::crazy::sick:

:-p

Szymbark, 40 km od Gdańska.
Dom do góry nogami:-D
:szok:CZAD!!!!:szok:

5059da1.jpg

W środku kiwa jak na statku hehhe, normalnie ODJAZD:-D

Ostatnio powodem mojego płaczu było np to, ze chciałam wsyatwić na allegro wszytskie moje ciuchu ciązowe w jednym zestawie a mi się to ni udało:nerd: Zbyt dugo byłam zalogowana w jedej sesji (czy cuś:-p) i mnie wywaliło. Byłam wsciekła i płakałam :nerd::crazy::sick:
:-p

jak to? Dlaczego chcesz sprzedać ubrania ciążowe :confused: Czegoś chyba nie rozumiem .....:confused2:

reklama
Do góry