reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Baby tesknie za wami, ale znikam, bo mam chwilke dla siebie - obaj panowie spia - trzeba sie jakos ogarnac:-)

Jak to czytam, przypomina mi się mój macierzyński :happy: Dzienne drzemki malca były wtedy chwilami tylko dla mnie :happy2: Dziś nie przywiązuję już do tego takiej wagi, bo dużo rzeczy można zrobić i wówczas gdy dziecię nie śpi ;-)

Przed chwilą skończył sie na Tvp1 taki program dla dzieci"Budzik"
Spiewali tam piosenke o rybach i Weronika teraz sobie siedzi i śpiewa-
mama **** tata ****, jeby dzieci .....:tak::-D:-D:-D:rofl2:
:-):-):-D:-D:rofl2::rofl2:

to ja będę sadzić lawendę :tak::-)w pracy słyszlaam, że zeiele o nazwie WROTYCZ dziala odstraszająco na wszelkiego rodzaju robactwo. Łącznie z wszami ;-) Trzeba zerwać i ususzyć. I pilnować, żeby dzieci nie jadły, bo to trucizna. Ja mam plan uszycia wooreczkow i takie paczuszki porozwieszam w domku :-)
niezły pomysł z tymi woreczkami, ciekawe czy suszona lawenda też działa bo moja uschła :sorry2::sorry2:

Moj Maciek tez nie pedałuje na takim rowerku, jaki Asia pokazała, a na normalnym 4-kołowym umie jeździć. Moja teoria jest taka: te rowerki dla małych dzieci wymyślił jakiś matołek, one są dobre jeśli jest ta podstawka pod nogi i tylko wtedy, gdy się dziecko pcha. Przecież dorosłemu człowiekowi jest ciężko pedałować kiedy pedały są na przednim kole, a co dopiero takiemu malcowi. Ja drugi raz bym w zyciu nie kupila takiego rowerka!!!!!!!!
myślę że to kwestia czasu i się nauczą ja pamiętam że w pewnym momencie Piotrek załapał i pedałował, ale wiadomo że nie na jakichś długich dystansach, ale zimą po domu owszem, teraz też tak zrobię że zabiorę rowerek na zimę do domu i niech Krzyś pedałuje

Witam,
ja też życzę zdrówka Laurce. Oliwka też od wczoraj wieczora ma lekką gorączkę i żadnych innych objawów nie ma, może to te zęby...

Ja na komary na szczęście aż tak bardzo nie narzekam, tzn. są w ogrodzie, ale do domu tak nie lecą. Za to co lato nie mogę się uporać z muchami-robacznicami...bleeee:no::no:

reklama
Witam,
ja też życzę zdrówka Laurce. Oliwka też od wczoraj wieczora ma lekką gorączkę i żadnych innych objawów nie ma, może to te zęby...
Oli też gorączkuje od 3 dni i dziś ma lużniejszą kupkę to samo było ok 3 tygodni temu (lekarz stwierdził wtedy anginę i zapisał antybiotyk:szok::no::wściekła/y:)
Ja stawiam że to zęby

Do góry