reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:elvis::elvis:

Czy Wasze maluchy potrafią pedałować? Bo u nas najwyżej do tyłu. No ale w sprawach ruchowych od początku jesteśmy na szarym końcu:eek: (i będziemy to właśnie sprawdzać...:-:)zawstydzona/y:)
Weronika zupełnie nie potrafi pedałowac a jak ja zachecam to słysze- mamo tak nie cieba, to boli nózki!:eek:

reklama
Przed chwilą skończył sie na Tvp1 taki program dla dzieci"Budzik"
Spiewali tam piosenke o rybach i Weronika teraz sobie siedzi i śpiewa-
mama **** tata ****, jeby dzieci .....:tak::-D:-D:-D:rofl2:

cześć Lila foty foty w pierwszej kolejności i pisz jak się czujesz jak twoje dzidzie
dokładnie tak - foty foty i jak sie czujesz???:-):-)

Ja jestem teraz na etapie poszukiwania niani i idę do pracy:tak::-)
powodzenia i trzymam kciuki :-):-):-) prace na pewno znajdziesz (czym sie zajmowałaś wczesniej?) i nianię w końcu też :-);-);-)
najgotzrej będzie z zostawieniem dziecka i przesiedzeniem w robocie tych 8 godzin :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

wiki trzymam qciuki za poszukiwanie niani, zobacz sobie na tej stronce, jest tam duzo ogłoszen z całego kraju Niania.pl - Twoja opiekunka lub praca | dzieci | opiekunki | do dziecka | dzieci

ja tu znalazłam nasza kochaną Żanetę :-p:happy2::happy2::happy2::rofl2::rofl2:

aaaaaale pustki :szok:
ja dzisiaj miałam dzień "dla domu" czyli trochę sprzątałam trochę się bawiłam z Krzysiem, troche leniuchowałam, i w takiej miłej atmosferze minęła mi sobota :happy2::rofl2:;-) (mam posprzątane nawet szafki w kuchni):sorry2: :sorry2: :sorry2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a na komary podobno działa lawenda

elfiko co do komarów to u nas pomogła lawenda (taka żywa) postawiona przy oknie i one nie wchodzą
tak tak - lawenda w doniczkach :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Cześć laski,

Jesteśmy już po badaniach, jutro wyniki, brrrrrrrrrrrrrrr. Ciekawe czy wszystko ok z moją małą krupcią. Miała pobieraną krew i nawet nie pisnęła:zawstydzona/y::szok:.
Ona jest grzeczna do przesady:szok::tak::-);-);-)
Wczoraj zabalowaliśmy z moją siostrzenicą do późna i dziś wymiękam. Zdecydowanie za krótko spałam:sorry2::baffled:

Śniadanie zjedzone, kawa wypita.... SPAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ.....:eek:

Czy u Was też jest tak potwornie DUSZNO?
:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:
trzymam kciuki i nic sie nie martw Edytko :elvis::elvis::elvis::elvis:

:elvis::elvis:
Cześć ciotka:elvis: 90 centyl co?
U nas 14,700 i 92 cm. Wychodzi na to, że moja jest niska i gruba hehe:rofl2:
A rowerek mamy taki sam jak Darcia.
Czy Wasze maluchy potrafią pedałować? Bo u nas najwyżej do tyłu. No ale w sprawach ruchowych od początku jesteśmy na szarym końcu:eek: (i będziemy to właśnie sprawdzać...:-:)zawstydzona/y:)
gruba mówisz, hę.... przestań małpo! :crazy::crazy::crazy::crazy:
i nie martw sie na zapas Juleczką :sorry2::sorry2::sorry2:

u nas deszczowo i nerwowo :eek:
i nie napisze jak sie czuję, bo znów mi sie oberwie od Niani :-p:-p:-p

Dawidek tez nie pedałuje:eek: no chyba,że do tyłu:-D
mówimy mu, że nogi maja byc na pedałach, i gdy pchamy rowerek, to faktycznie nózki ma na pedałach i pedaluje, ale gdy trzeba robic to samemu, to już wymieka, jest wygodny noi nie umie zatrybic o co biega;-):rofl2::rofl2:

hej hej
Ten olejek ,który kupiłam to mieszanka olejku z paczuli i cytronellowiego i one maja własnie działanie silnie odstraszające komary.
W zeszłym roku tą komarzyce miała moja mama i była wlasnie zachwycona brakiem komarów w ich domu wiec moze, może to działa :baffled:

to ja będę sadzić lawendę :tak::-)w pracy słyszlaam, że zeiele o nazwie WROTYCZ dziala odstraszająco na wszelkiego rodzaju robactwo. Łącznie z wszami ;-) Trzeba zerwać i ususzyć. I pilnować, żeby dzieci nie jadły, bo to trucizna. Ja mam plan uszycia wooreczkow i takie paczuszki porozwieszam w domku :-)

Dawidek tez nie pedałuje:eek: no chyba,że do tyłu:-D
mówimy mu, że nogi maja byc na pedałach, i gdy pchamy rowerek, to faktycznie nózki ma na pedałach i pedaluje, ale gdy trzeba robic to samemu, to już wymieka, jest wygodny noi nie umie zatrybic o co biega;-):rofl2::rofl2:

nooooo ja sie nie wypowiadam, bo Julka po prostu nie siega do pedałów :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry