reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Klaudia termin cesarki mam mniej wiecej na 6go lipca ale w srode za tydzien tj 15go ide do lekarza i wtedy na 100% ustalimy termin a nuz dzidzia sie obruci i nici z cc ;D
A ja tez tego mojego maluszka ktory niby ma byc dziewczynka czuje w calym ciele a najbardziej boli jak po pecherzu dostane albo z boku
A ja tez tego mojego maluszka ktory niby ma byc dziewczynka czuje w calym ciele a najbardziej boli jak po pecherzu dostane albo z boku
elfiko
lipcowe mamy ´05
A ja to bym dzisiaj jadla bez przerwy i tez jakas taka smutna a raczej odretwiala chodze po domku i chyba sie poloze i poczytam jakas obyczajowke bo to mi zawsze humorek reperuje.
Asiolku a jak tam z Twoim kredytem? Dostalas go juz? Ja tez czekam na pieniazki zeby reszte kupic i juz mnie cholera bierze od czekania
Asiolku a jak tam z Twoim kredytem? Dostalas go juz? Ja tez czekam na pieniazki zeby reszte kupic i juz mnie cholera bierze od czekania
mania
Fanka BB :)
czesc
Fridus ale pech z tymi zdjeciami ale pomysl sobie ze za to dzis tez czeka Cie taka mila sesja i moze beda fajniejsze zdjecia
Gazelaczku mnie tez muminy dopadaja i wpadam w dolinke ale chyba warto pamietac o tym co Alka pisze i OLAC
Fridus ale pech z tymi zdjeciami ale pomysl sobie ze za to dzis tez czeka Cie taka mila sesja i moze beda fajniejsze zdjecia
Gazelaczku mnie tez muminy dopadaja i wpadam w dolinke ale chyba warto pamietac o tym co Alka pisze i OLAC
mania
Fanka BB :)
ide dzis sciac wlosy i albo bede zadowolona albo bede buczec do czasu az mi nie odrosna
no o ile sie odwaze sciac je tak na krotko....bo mnie do szalu doprowadzaja i cierpliwosci mi juz brakuje przy czesaniu a tak swoja droga czy mozecie mi powiedziec co jest wlasnie mniej klopotliwe dlugie i zwiazane czy krotkie? wole sie upewnic czy dobry to pomysl z tym scieciem
no o ile sie odwaze sciac je tak na krotko....bo mnie do szalu doprowadzaja i cierpliwosci mi juz brakuje przy czesaniu a tak swoja droga czy mozecie mi powiedziec co jest wlasnie mniej klopotliwe dlugie i zwiazane czy krotkie? wole sie upewnic czy dobry to pomysl z tym scieciem
elfiko
lipcowe mamy ´05
Ja z wlosami czekam do porodu, tzn teraz zafarbuje jeszcze przed porodem a potem zobacze jakie bede miala wlosy i zadecyduje. Teraz mam takie za lopatki i caly czas chodze ze zwiazanymi ale potem to moze sie zetne tak zeby mozna bylo troszke za uszy zalozyc, ale zobaczymy
reklama