reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A my właśnie wróciliśmy z bilany
95 cm i 16 kg....a siusiak:confused2: skórka zle schodzi i mamy ją ćwiczyć przy kapieli, a jeśłi nie, to zabieg:-:)-:)wściekła/y:narazie jednak nie jest to konieczne:no:
poza tym wszystko gra:-)

reklama
A my właśnie wróciliśmy z bilany
95 cm i 16 kg....a siusiak:confused2: skórka zle schodzi i mamy ją ćwiczyć przy kapieli, a jeśłi nie, to zabieg:-:)-:)wściekła/y:narazie jednak nie jest to konieczne:no:
poza tym wszystko gra:-)

ale duży chłopak!!!!
i chyba sie cieszę, ze mam dziewczynkę :-p:-p:-p

Edziu! - a Ty sie nie martw :elvis::elvis::elvis: i wszytsko bedzie dobrze :tak::tak::tak:

Aniu, ale masz dużego syna! 16 kilo, nono

A ja probowalam przetrzymać Macka żeby nie spał. Do poludnia nie mogł usnąć i pomyślalam, że może za to jutro rano by dłużej pospał. Ale usnął w trakcie deseru, hihih Maciek ewidentnie potrzebuje dziennej drzemki - już kolejny raz zrobił mi taki numer :-)

i chyba sie cieszę, ze mam dziewczynkę :-p:-p:-p

tak tak, Ty się będziesz martwić później - jak przestanie wracać do domu na noc :-p

witajcie ;-)
po dlugiej przerwie wreszcie mamy internet
dzis nam podlaczyli
normalnie widze ze mam ful zaleglosci....tego sie spodziewalam ;-)

oczywiscie pierwsze co to polecialam po suwaczkach zeby zobaczyc czy ktorejs suwak wiecej przybyl i prosze!!!!!

Nianiu gorace,serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
wow co za wiadomosc!! strasznie sie ciesze :-)
a pamietam ze planowalas w te wakacje zbroic co nieco;-):tak::rofl2::cool:

ide Mili polozyc spac,bo mi chate rozniesie
Karol mial dzis wolne i zrobilam mu maraton po sklepach za wozkami :-p i facet padl :-D

oki znikam na jakis czas

reklama
Do góry