reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Halo, dziś coś nic się nie dzieje, dziewczyny gadają o pogodzie :-p

mam wobec tego pytanko - czy któraś z Was używała wózka bebecar lub bebe confort? Rozglądam się za pojazdem dla małej i te marki wpadły mi w oko.
Gazelka ale masz fajne klimaty teraz...szukanie wózków itp....
ja co prawda tez nie pomoge bo nie używałam tych wózków ale z przyjemnoscią się z Tobą powczuwam i zaraz oglądnę...a poza tym to się witam i o zdrowie pytam...

ja jestem obecnie gdzies pomiedzy umowami a wydatkami i ... nie mając czasu na nic zaglądam na BB :-p:tak::happy2:

reklama
u nas chyba będzie padać

słońca nie ma w każdym razie

Mellciu ale fajnie ze jestes... serio brakuje tu Twoich postów...
ps. ale twoja Juleczka się zmieniła ... chyba włoski troche jej pojasniały, co ??

no i powiem Wam ze Weroniczka baaaaaaaaaaardzo czarująca ( jak mamusia zresztą)
a Martynka teraz to cała Kasia ...ciekawe czy charakter tez bedzie miała taki zadziorny po mamie ?? :p

a Julka (Elenki) to ma przepięknę usta ..mmmmmmmmm i cała jest git i juz nie dziwie się dziewczynom które chcą córeczki...coć

Panowie Mateusz i Dawid wyglądają uroczo i dorośle w swoich łóżeczkach ...joł...

jakoś ostatnio spokojnie na naszym BB, pogoda..pogoda..pogoda(Gazelka):rofl2::rofl2::rofl2:
za to u mnie dzień wywraca się do góry nogami, bo jutro miała przyjśc ekipa montowac mi barierkę do nowych schodów, i co:szok::szok: przyszli godzinkę temu, niezapowiedziani:szok::szok: musze na szybkości zrobic jakiś obiad noi sprzątnąć, bo narazie nie maja gdzie się nawet rozłożyć ze sprzętem, bo wszędzie mam tyle gratów:zawstydzona/y::zawstydzona/y::happy2::rofl2::sorry:

Mellciu ale fajnie ze jestes... serio brakuje tu Twoich postów...
ps. ale twoja Juleczka się zmieniła ... chyba włoski troche jej pojasniały, co ??

no i powiem Wam ze Weroniczka baaaaaaaaaaardzo czarująca ( jak mamusia zresztą)
a Martynka teraz to cała Kasia ...ciekawe czy charakter tez bedzie miała taki zadziorny po mamie ?? :p

a Julka (Elenki) to ma przepięknę usta ..mmmmmmmmm i cała jest git i juz nie dziwie się dziewczynom które chcą córeczki...coć

Panowie Mateusz i Dawid wyglądają uroczo i dorośle w swoich łóżeczkach ...joł...

dzięki :elvis::elvis::elvis:

tak ma jaśniutkie

dobry wieczór :cool2:
Nisia śpi :cool2:
a raczej próbuje bo szwagier u góry ma remont i nic go śpiące małe dziecko nie obchodzi :no::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale czego sie można spodziewac po kims takim :growl:
nie denerwuj sie Słońce, bo to podobno szkodzi :tak::tak::tak:

6f4pzs1.jpg

Klaudia, Dorota - gratuluję rocznicy :tak::tak:
Anika - usta po tatusiu :-):tak::cool::happy2::rofl2:
Elfiko - ale mądra Nisia!!!! :-p:-p:-p a czemu Julia tak ładnie nie mówi wierszyków???
(PS. PALMIARNIA - prosię o informację, czy jest Pani zainteresowana ;-))
Edziu - dla K sto lat! i odnalezienia zaginionych dokumentów ;-)

Cześć dziewczyny
Gazelka :szok::szok::szok:leci ten czas, leci... Ja też chcę mieć już drugie bobo i na zmianę mam myśli, że sobie nie poradziłabym z dwójką, a za chwilę, że dałabym radę, skoro teraz sobie z jednym radzę. Ja pocieszam się tym, że dziecko nie będzie się wychowywać samo, a z rodzeństwem. A z resztą inni mają dwoje i więcej dzieciaczków i też sobie dają radę...;-) Będzie dobrze:cool:

No nie do wiary ale coś nie dziala mi subskrypcja watkow. I w ten sposób miałam ogromne zaległości w Galerii naszych Maluszków.

I rozdziawioną geba i usmiechem na twarzy ogladałam zdjecia :happy: I kilka słów kolejno:

Julka Elen - śliczna dziewczynka, piekne ciemne oczy. Przez wierszyki obok zdjęcia jest w niej taka nostalgia, tajemniczosc..
Zdjęcia Julki powodują, ze się zamyslam..
Sa takie dzieciaczki , które ewidentnie wyglądaja na starsze niz są. Wsród nich jest Krzysio Kate, Dawid Anusi i Mateusz Brunetki:tak::tak: Szczególnie Mateo jakby miał z 5 lat:-p Z resztą rosnie z niego prześliczny chłopak.
Michał Alki tez cudny chłopczyk. Niesamowite niebieskie oczy.
Przepadam za dwom postaciami w tej bajce, które ujmują mnie "tym czymś" w oczach : To Nisia Elfiko i Kuba Anikii:rofl2: Weronika jest the best. To istny żywioł, szalenstwo w oczach. Uwilebiam takich ludzi :cool: Kuba jest tak subtelny i delikatny, ma takie ciepłe a jednoczesnie zwariowane spojrzenie, ze mam go ochotę wziąć na ręce i przytulić :-)
No i Martynka Kasi:-) Widać ten pazurek w oczach. Sliczna diewczynka z "jajami: - jak mama ;-)
Ach i jezscze Julka Mell - faktycznie blondyneczka się z niej zrobiła :tak: Chcemy wiecej zdjęć Julki! :tak:

Tylu zdjęc nie widziałam czujecie ?:blink::dull:

reklama
Do góry