reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczynki, czy widzicie to co ja? 30 tygodni za mną :szok::cool::ninja::oo::surprised:

Za 70 dni.... o rany, jak ja sobie poradze z dwojką dzieci? Wczoraj czytalam wątek dziecko rok po roku i na zmianę załamywalam się i wzruszałam. Ciekawe jak u mnie się ułoży z maluchami. Ale tak serio - mam niezłego stracha. I moje nadzieje że w ciągu najbliższych 3 lat wyśpię się coraz bardziej bledną :sorry:

Gazelko będzie dobrze nie najstawiaj się negatywnie nieraz ludzie ubarwiają swoje opisy kataklizmu jaki ich spotyka przy dwójce małych dzieci znam sporo takich mam i jest im ciężko na pewno ale dają radę,
ja teraz żałuję ze nie zdecydowałam się na Krzysia wcześniej miałabym już teraz z górki dwóch dużych chłopaków

reklama
jeśli chodzi o szczepienie to u nas własnie sytuacja była odwrotna i szczepionka zakupiona w przychodni kosztowała 280 zł a w aptekach ceny wahały sie w granicach 300-360 zł
Weronika zaszczepiona we wtorek i nadal cierpi :-(
Ma w miejscu szczepienia obrzęk wielkości piłeczki pimpongowej i to jest gorące, twarde i małą boli nóżka
Najgorzej jest wieczorami wtedypłacze i utyka :-:)-:)-(
Pytałam lekarza i to sie może utrzymywac nawet 10 dni a potem ma juz byc lepiej.
Mam nadzieje :tak:
O rany, biedna Weroniczka. Nie wiedziałam, że te pneumokoki totakie cholerstwo :-(

Ale ona kochana na tym filmiku :tak::-)

klaudia wszystkiego naj naj z okazji rocznicy!!!! przy okazji pozdrow ode mnie szwagierke hehe
Dziękuję. Szwagierke napewno pozdrowię :-)

Klaudia, wszystkiego naj...naj...z okazji rocznicy, oby takich jak najwięcej:-)

Dziękuję tyż. Wczoraj się zastanawialiśmy, ile nas jeszcze czeka takich rocznic i stwierdzilismy, że chyba lepiej nie wiedzieć. :-)

Klaudia - przyjmij również ode mnie najserdeczniejsze życzenia z okazji rocznicy ślubu :-):-):-) Twój związek jest tu chyba jednym z wzorcowych :tak: Oby jak najdłużej układało Wam się!!!

A my jutro mamy rocznicę :-p 5 lat za nami. Ale raczej nie będziemy nic obchodzić, jestesmy zmeczeni remontem, pogodą i buntem dwulatka :baffled: Poza tym dziś dzień zaczął się od ogólnorodzinnej burzliwej wymiany zdań, więc my na pewno nie będziemy brać udziału w konkursie na najbardziej udaną parę na BB ;-) Ale Klaudia, Ty śmiało startuj, hihih
Dziękuję. Kurcze od podstawowki nie byłam wzorcowa, a tu nagle taka niespodzianka :-) Ale powiem szczerze, że jak się czasami wkurzam na mojego męża, to sobie przypominam, że podobno jest IDEAŁEM i od razu mi złość przechodzi. :-D

Gazelaczku, przyjmij od nas też jak najserdeczniejsze życzenia rocznicowe - oby miłośc była zawsze na pierwszym miejscu!!!!!!!!
Ad1. Klaudia ode mnie tez wszelkiej pomyślności i pieknej córeczki na wiosnę 2008 :cool2::-p

Dziękuję. No i mam nadzieję, że się spełni to życzenie :-)

Klaudia ogromnie serdeczne życzenia z okazji rocznicy i oby tak dalej :cool2:
A jeśli chodzi o nakładkę, wydaje mi się, że to chyba najlepszy pomysł- sama ostatnio taką zakupiłam i z podobnych powodów :tak:
No i jeszcze raz dziękuję!!:elvis:

Hej
Klaudiuś ja też się dołączam do życzeń rocznicowych. My 24tego obchodzimy 5 rocznicę, to strasznie poważna liczba już :szok:.
Dziękuję. U nas to była 4 rocznica.:-)

Dziewczynki, czy widzicie to co ja? 30 tygodni za mną :szok::cool::ninja::oo::surprised:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

chyba zrobie sobie kawe bo przez tą zamuloną pogodę ja też jakaś senna jestem :confused2::confused2: nawet mózg odmawia mi posłuszeństwa trzeba go obudzić

Halo, dziś coś nic się nie dzieje, dziewczyny gadają o pogodzie :-p

mam wobec tego pytanko - czy któraś z Was używała wózka bebecar lub bebe confort? Rozglądam się za pojazdem dla małej i te marki wpadły mi w oko.

reklama
Halo, dziś coś nic się nie dzieje, dziewczyny gadają o pogodzie :-p

mam wobec tego pytanko - czy któraś z Was używała wózka bebecar lub bebe confort? Rozglądam się za pojazdem dla małej i te marki wpadły mi w oko.
ja niestety nie więc mimo szczerych checi nie pomogę

ale ale bebe confort znam bo mamy już drugi fotelik samochodowy tej firmy. Ten pierwszy mały był bardzo fajny, miękki, dziecko sie nie poobijało w trakcie jazdy, miał wkladke dla noworodka i był "dość leżący", ten obecny jest niby tez ok, ale jest wykonany z jakiegoś takiego materiału, że Daria straszliwie się w nim poci. No i nie wiem jakie stąd wyciągnąć wnioski odnośnie firmy no i jak to sie mialoby przekładać na wózek? Chyba nijak

Do góry