reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam wieczorkiem:-)
na dzisiaj mam już dość...dawidka urodzinki i moje imieniny dały mi dzisiaj popalić, bo praktycznie od rana sterczałam w kuchni robiąc jakieś sałatki, przekąki itd:dull:
ale ogólnie imprezka się udała, a młodemu udało się zdmuchnąć świeczkę:happy: jak tylko zgram zdjęcia z aparatu to wkleję jakieś fotki, bo teraz idę ogarnac jeszcze kuchnię, bo zostawiłam ją sobie na sam koniec :dry:

reklama
bukiet2_d.jpg

Martusiu Najlepsze życzenia urodzinowe !!

Martusiu

Z okazji imienin życzę Ci,
aby udało Ci się wszystko, co zaplanowałaś,
żeby nie opuszczała Cię wytrwałość w dążeniu do celu
i pogoda ducha na co dzien.
Asia z rodzinką

9.gif

9.gif

9.gif

Od nas też najserdeczniejsze życzonka, dużo słonka i radości a wieczorem miłych gości;-):-p

A te dzwoneczki szczególnie mi się spodobały dlatego się podpinam pod Daskę:-p, Martusiu dryń dryńńńńń dryyyyyyyyyyń- wracaj do nas na BB !!!!
Bardzo nam Ciebie brakuje- BUZIAKI! (gdzie jest ten elvis?:szok::dull::sorry:)

No to ja jeszcze tak szybciorem i zaraz wskakuje pod kołderke......
Otylciu
5yd7060.gif

Ninko
6gx772t.gif

Adasiu
4vikhly.gif

wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!
54itcok.gif

reklama
Do góry