reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

babulce potrzebuje namiary na jakaś sprawdzona apteke internetową :tak: i zeby ceny leków były w miare przystępne.
Moze któras z Was korzysta??

reklama
witam, witam:-)
słońce świeci, dziecię śpi, zupka się gotuje:cool2:
czyli dzionek zapowiada się w miarę przystępnie:cool2:
muszę ogarnąc domek, bo popołudniu przyjeżdzają goście, ale straciłam zapał - miałam myć okna i wieszac nowe firanki i co się okazało.......łoś nie przykręcił mi karnisza:szok::wściekła/y: więc pięknie ....poprostu pięknie:wściekła/y:i jak się to nie denerwować na niego:dry:

Dziewczyny poradźcie plissss
Dostałam ofertę z Ery na przedluzenie umowy na kolejne dwa lata.
Warunki sa takie:

Dostaje za 50 gr telefon Nokia 6131 z blotooth:cool2:
369917.JPG

Poza tym w jednym miesiacu mam do wygadania:
>> 2 000 minut na jeden numer (wybieram numer do mamy)
>> 200 minut do Ery, stacjonych (tata, łoś, Iwon, Marta) :cool2:
>> 40 minut do pozostałych (wiekszosc osób które znam jets w Erze, wiec to tylko back up)
*Dodatkowo mam 1 000 minut gratis na Ere i stacjonarne do wykorzystania przez 24 m-ce
* Drugie dodatkowo 60 minut na Ere do wykorzystania przez dwa miesiące

To wszytsko kosztuje mnie 80 zł brutto co miesiąc:cool:

I co wchodzić w to czy nie ?:cool2:

Niania, fuksiaro, Ty się nie zastanawiaj, tylko wchodz to:cool2:
a jełśi nie chcesz....to i tak go zabierz, a pośłij do mnie:cool2::sorry2::ninja2::rolleyes2::rofl:

Elfiku - nie korzystam :no: nie pomogę
Edziu - kawy nie mam bo nie mam czasu :wściekła/y: i nie ma nikogo, kto by sie zlitował i mnie wspomógł :confused:
Aniusiu - firanki olej skoro słońce swieci :cool2:
Niania - z talim telefonem będziesz very powerfull :cool: jak nasza pani MAO
Klauduś - ja głupieję również w pracy - potem w domu siedze do 2 w nocy nad przeliczaniem euro na złotówki i złotówek na euro :sorry::sorry::sorry: a potem zamiast do wyra idę uspakajać płaczące dziecko :confused:

Julia całą noc (no od 2) płakała potworniście i nie wiem co sie działo: temperatury brak, nowych zebów brak, wysypki brak, rozwolnienia brak :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
+ mega PSM, taki że chce mi sie ryczec i sprzątać :-:)-:)-:)-:)-:)-( i nie ma mnie kto przytulić, bo M... :angry::angry::angry::angry::angry:
najważniejsze, ze Brook przezyła upadek :biggrin2:

Dziewczyny poradźcie plissss
Dostałam ofertę z Ery na przedluzenie umowy na kolejne dwa lata.
Warunki sa takie:

Dostaje za 50 gr telefon Nokia 6131 z blotooth:cool2:
369917.JPG

Poza tym w jednym miesiacu mam do wygadania:
>> 2 000 minut na jeden numer (wybieram numer do mamy)
>> 200 minut do Ery, stacjonych (tata, łoś, Iwon, Marta) :cool2:
>> 40 minut do pozostałych (wiekszosc osób które znam jets w Erze, wiec to tylko back up)
*Dodatkowo mam 1 000 minut gratis na Ere i stacjonarne do wykorzystania przez 24 m-ce
* Drugie dodatkowo 60 minut na Ere do wykorzystania przez dwa miesiące

To wszytsko kosztuje mnie 80 zł brutto co miesiąc:cool:

I co wchodzić w to czy nie ?:cool2:

takie rzeczy to tylko w Erze:-D
Telefonik wypasik i ma super kolor!

to mówiłam ja, Oranżówa:-D;-):-):-):-):-)

TULIMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

elviski elviski elviski
:laugh2::laugh2::laugh2:

A Brook to w Pięknych i Bogatych tak?? hihihi (od tego się jeszcze nie uzależniłam:cool:)​

dziękuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: fanko teletubsów :laugh2:

taaaa, ja tez nie uzależniona, po prostu o5 TVNStyle jeszcze nieczynne, Rybka ciągle śpi i pozostaje albo TVN24 :sorry: albo TVP1 a taaaaaaaam: Ridź i Brók i te wszystkei grzeczne dzieci - chyba jeszcze nigdy żadne nie płakało :dull::dull::dull::dull::dull::dull::dull::dull::dull:

reklama
Do góry